Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.05.2024 00:13

Radu Ilie, candidatul PSD, promite...


A A

Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești

Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești

Cu sprijinul locuitorilor, Radu Ilie, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar al comunei Odobești, se angajează să aducă multe schimbări în administrația publică locală.

„Mulțumesc locuitorilor pentru căldura cu care m-au primit în casele lor. PSD are cea mai bună echipă care a existat în ultimii 24 de ani la Odobești”, a declarat Radu Ilie în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD Dâmbovița. Acesta subliniază că, după aproape un sfert de secol sub conducerea unui primar care a prioritizat interesele personale în detrimentul celor comunitare, Odobești are nevoie urgentă de o administrație vizionară, respectuoasă față de cetățeni și capabilă să implementeze proiecte viabile pentru dezvoltarea localității.

Radu Ilie, tânărul politician care a fost foarte aproape de a câștiga alegerile pentru primărie în 2020, revine în competiția electorală cu încrederea că, de această dată, va reuși să obțină sprijinul necesar pentru a aduce schimbarea

Programul electoral al lui Radu Ilie a fost stabilit în urma discuțiilor directe cu cetățenii și include o serie de proiecte de dezvoltare locală care vor fi realizate cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, al fondurilor europene, și în parteneriat cu colegii primari social democrați. Acesta se angajează ca, după data de 9 iunie, să îndeplinească punct cu punct fiecare investiție asumată.

„Țin să le mulțumesc locuitorilor comunei Odobești pentru faptul că m-au primit în casele lor, pentru căldura cu care m-au primit și m-au susținut în toată această perioadă. Din toată această perioadă am înțeles foarte multe lucruri de la oameni, drept pentru care împreună am agreat un program pentru comunitatea noastră și am identificat împreună problemele cu care se confruntă comunitatea. În primul rând, o necesitate vitală pe care cetățenii comunei Odobești mi-au sesizat-o este aceea a gazelor naturale. Este un proiect pe care, să fiu sincer, este propus încă din anul 2000, așa era în platforma-program din 2000 a actualului primar al comunei Odobești. Este un proiect care a fost propus încă din anul 2016 și din anul 2020, actualmente văd că propune același lucru. Le-am transmis deja cetățenilor din comuna Odobești și sunt sigur că toate aceste proiecte sunt de bun simț și se vor realiza implementa în această perioadă. Din discuțiile cu oamenii am observat că cetățenii au înțeles cum stau lucrurile în ultimii 24 de ani și toți mi-au transmis același mesaj: «vrem schimbarea»”, a transmis președintele PSD Odobești, Radu Ilie, candidat pentru funcția de primar al comunei Odobești.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Director general nou la Automecanica
Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Noile valori europene

Pentru a ajunge la actuala contrucție UE au fost o serie de valori europene respectate, a fost o voință politică de a avansa în direcția Europei unite și a fost o abordare deschisă, plină de concesii. Concesiile nu au fost doar la nivelul țărilor membre, ci și la cel al sectorului de afaceri. Balanța dintre înverzirea continentului și competitivitate este un exemplu recent, chiar dacă se încearcă acum abordarea... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale