20.05.2024 00:13

Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești

Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești
Galerie foto

Cu sprijinul locuitorilor, Radu Ilie, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar al comunei Odobești, se angajează să aducă multe schimbări în administrația publică locală.

„Mulțumesc locuitorilor pentru căldura cu care m-au primit în casele lor. PSD are cea mai bună echipă care a existat în ultimii 24 de ani la Odobești”, a declarat Radu Ilie în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD Dâmbovița. Acesta subliniază că, după aproape un sfert de secol sub conducerea unui primar care a prioritizat interesele personale în detrimentul celor comunitare, Odobești are nevoie urgentă de o administrație vizionară, respectuoasă față de cetățeni și capabilă să implementeze proiecte viabile pentru dezvoltarea localității.

Radu Ilie, tânărul politician care a fost foarte aproape de a câștiga alegerile pentru primărie în 2020, revine în competiția electorală cu încrederea că, de această dată, va reuși să obțină sprijinul necesar pentru a aduce schimbarea

Programul electoral al lui Radu Ilie a fost stabilit în urma discuțiilor directe cu cetățenii și include o serie de proiecte de dezvoltare locală care vor fi realizate cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, al fondurilor europene, și în parteneriat cu colegii primari social democrați. Acesta se angajează ca, după data de 9 iunie, să îndeplinească punct cu punct fiecare investiție asumată.

„Țin să le mulțumesc locuitorilor comunei Odobești pentru faptul că m-au primit în casele lor, pentru căldura cu care m-au primit și m-au susținut în toată această perioadă. Din toată această perioadă am înțeles foarte multe lucruri de la oameni, drept pentru care împreună am agreat un program pentru comunitatea noastră și am identificat împreună problemele cu care se confruntă comunitatea. În primul rând, o necesitate vitală pe care cetățenii comunei Odobești mi-au sesizat-o este aceea a gazelor naturale. Este un proiect pe care, să fiu sincer, este propus încă din anul 2000, așa era în platforma-program din 2000 a actualului primar al comunei Odobești. Este un proiect care a fost propus încă din anul 2016 și din anul 2020, actualmente văd că propune același lucru. Le-am transmis deja cetățenilor din comuna Odobești și sunt sigur că toate aceste proiecte sunt de bun simț și se vor realiza implementa în această perioadă. Din discuțiile cu oamenii am observat că cetățenii au înțeles cum stau lucrurile în ultimii 24 de ani și toți mi-au transmis același mesaj: «vrem schimbarea»”, a transmis președintele PSD Odobești, Radu Ilie, candidat pentru funcția de primar al comunei Odobești.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 

 

 

Violeta Stanciu