Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.06.2024 00:12

La Nucet...


A A

Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării

Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării

*„Nu pot să încep lucrările până când constructorul nu va muta tot ce înseamnă utilitate în satul Ilfoveni pe zona unde se va impune, conform proiectului pe care îl au în derulare”

 

Extinderea rețelei de canalizare de la Nucet este ținută pe loc de o altă investiție importantă care urmează să înceapă, respectiv reabilitarea, modernizarea și extinderea la 4 benzi a DN 71 Bâldana Târgoviște! Primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu, a semnalat această problemă la conferința de presă de la PSD Dâmbovița, spunând că așteaptă ca firma de construcții să mute utilitățile din satul Ilfoveni. Acest lucru înseamnă că extinderea canalizării, proiect pentru care există finanțare și s-a semnat chiar și contracul de execuție, trebuie să mai aștepte.

„Vreau să vă spun că pe Programul «Anghel Saligni» am accesat fonduri pentru extinderea rețelei de canalizare, care nici măcar nu a început în satele Cazaci și Nucet. Deși am un contract de finanțare semnat, deși am un contract de execuție semnat de anul trecut, din septembrie, nu pot demara lucrările pentru că știm foarte bine că pe DN 71 urmează să  înceapă lucrările pe acest drum Bâldana-Târgoviște- Sinaia, un drum care parcurge pe o anumită distanță și satul Ilfoveni unde trebuie să realizez canalizarea pe «Anghel Saligny». Nu pot să încep lucrările până când constructorul nu va muta tot ce înseamnă utilitate în satul Ilfoveni pe zona unde se va impune, conform proiectului pe care îl au în derulare”, a declarat primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi
AUR a obținut 91 de consilieri locali, 3 aleși județeni și 1 primar
Director general nou la Automecanica
Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Implicarea moldovenilor în aderarea țării la UE

Deschiderea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la UE este un eveniment istoric, fără precedent, care trebuie abordat corespunzător, cu toată responsabilitatea momentului. Pentru succesul acestui demers, Clubul "Moldova-UE" propune 10 repere care să ghideze întregul proces de negocieri până la aderarea deplină a Republicii Moldova... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »


publicitate

aparate foto digitale