Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.07.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

S-a scris istorie

S-a scris istorie

România a remizat, 1-1 cu Slovacia, în ultima etapă din faza grupelor Campionatului European organizat în acest an de Germania, iar Belgia a remizat cu Ucraina, 0-0, astfel România a câștigat Grupa E, o performanță unică în istoria fotbalului nostru. Echipa națională nu a mai ieșit din faza grupelor la un turneu final din anul 2000, astfel că momentul a fost trăit la intensitate maximă de românii prezenți în Germania, dar și de cei care au urmărit partida în țară.

După fluierul final, s-a declanșat sărbătoarea, iar emoțiile pe care le-am simțit în Piața Universității din București nu se compară cu niciun moment pe care l-am trăit datorită fotbalului. Elevii lui Edi Iordănescu au scris istorie, însă lasă impresia că își doresc mai mult, iar meciul cu Olanda este următoarea oportunitate să demonstreze că România nu se mai mulțumesțe cu puțin, că a scăpat de complexul de inferioritate și este capabilă să se ia la trântă cu orice formație.

Sigur, Olanda este favorită, însă spiritul pe care îl are naționala de fotbal a României ne oferă speranțe că vom vedea un meci de calitate. După foarte mulți ani, suporterii au revenit alături de tricolori și luptă împreună pentru un drum istoric, care sper să se încheie cât mai târziu. Nu știu ce a făcut Edi Iordănescu, însă a aprins focul în interiorul unei naționale care părea a fi pe moarte, iar mai apoi a readus sentimentul de mândrie românilor. România luptă, iar acest lucru este răsplătit de suporteri, print-o simpatie de care nu s-a mai bucurat de foarte mulți ani.

S-a scris istorie, însă ceva îmi spune că drumul nostru la acest Campionat European va continua. Ne așteaptă un meci infernal, însă împreună putem reuși să mergem mai departe. Echipa națională are nevoie de energia care s-a format în ultima perioadă. Nu știu dacă vom merge mai departe sau nu, însă sunt sigur că elevii lui Edi Iordănescu vor lăsa și ultima picătură de energie, pentru a câștiga meciul. România luptă cu mândrie, este demnă, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure. După ani de suferință din cauza fotbalului, acești băieți ne-au făcut să sperăm din nou. Mulțumim!

 

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urna cu bani de la Băleni
O poveste frumoasă
România - Polonia, dublă amicală la Târgoviște
Marian Vătavu este o alegere bună
Când se joacă în Cupa României
Cantonament la Costinești
ACS Burduca a câștigat Cupa AJF Dâmbovița
Felicitări, Tricolorilor!
Andrei Dobre, la primul campionat național
Sorana Cîrstea, eliminată de la Wimbledon


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Nefertiti de... Cotroceni?!

Nu-i așa, și oamenii mari, adică maturi, spun lucruri trăsnite de-a binelea, cum este și cazul gazetarului, e drept, unul cunoscut, CTP,, care a reușit performanța să se decredibilizeze cu talent, dovedind prin unele rostiri ale opiniei personale că cineva îi învârtește cheița. Inginerul automatician, filmolog, comentator sportiv etc. este mereu pus pe harță, ba împotriva Patriarhului Bisericii... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale