Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.07.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

O poveste frumoasă

O poveste frumoasă

România a fost eliminată în optimile Campionatului European 2024, după o înfrângere usturătoare, 0-3 în fața Olandei. Meciul a fost dominat categoric de adversarii noștri, cu excepția primelor 15-20, interval de timp în care am fost mai buni. Poate că dacă execuția lui Man ar fi prins cadrul porții, iar România deschidea scorul, scenariul putea fi altul. România a fost eliminată, dar rămânem cu multe lucruri bune după acest turneu.

Pentru prima dată în istorie, tricolorii au câștigat grupa din care au făcut parte, iar după 24 de ani românii au avut din nou motive să iasă în stradă datorită fotbalulul. Criticați, ba chiar și jigniți, Edi Iordănescu și elevii săi au lăsat capul jos, au muncit și ne-au oferit două săptămâni extraordinare. Chiar dacă a fost eliminată, România a recâștigat ceva foarte important, suporterii, care au transmis o energie extraordinară, atât în Germania, cât și în țară.

Acești fotbaliști au demonstrat că, dacă pui suflet și ai ambiția să îți depășești condiția, poți face lucruri frumoase. Ne-au făcut să visăm, ne-au oferit speranță într-o perioadă în care nu prea mai găsim lucruri bune în jurul nostru. Trebuie să vedem realitatea, fotbalul românesc este la pământ, iar ceea ce au realizat ei la acest turneu final reprezintă cu adevărat o performanță. România a fost demnă, a luptat cu onoare și părăsește competiția cu fruntea sus, chiar dacă scorul din meciul cu Olanda a fost unul dur.

S-a scris o poveste frumoasă în această vară și sper să fie doar începutul acestei generații. Următorul obiectiv al României trebuie să fie calificarea la Campionatul Mondial. Datoria noastră, a suporterilor echipei naționale, este să fim alături de tricolori și să îi împingem de la spate în următoarele meciuri. Ne-au demonstrat că se poate, iar noi, românii, am arătat că atunci când suntem uniți, putem să facem lucruri frumoase.

Trebuie să luptăm împreună, dacă vrem să reușim. Cea mai importantă lecție din această perioadă este că trebuie să învățăm să fim uniți, să renunțăm la „hatăreală” și să luptăm împreună. Doar așa putem reuși. România are din nou motive de mândrie și pentru acest lucru trebuie să le mulțumim jucătorilor, lui Edi Iordănescu și staff-ului său. Astăzi, mâine și pentru totdeauna: Hai, România!

 

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale