Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.07.2024 00:08

Se reia serialul întrerupt în 2023...


A A

Marian Vătavu este o alegere bună

Marian Vătavu este o alegere bună

* Când fostul selecționer Gică Hagi l-a convocat la lotul național, fiindcă Mihali avea unele probleme, tocmai seriozitatea lui a stat la baza acestei propulsări

 

Printre meciurile de la Euro 2024, ne-am mai aruncat ochii și spre informațiile privitoare la echipele noastre de club, fiindcă balul continental se termină și rămânem cu fotbalul mioritic, de care ni s-a făcut, deja, dor. Dar, în timp ce unele cluburi au aruncat veștile precum conul abundenței  (știți acel desen simbolic), altele au fost atât de sclipuite, încât ne-au făcut să ne întrebăm dacă mai trăiesc. Așa stau lucrurile și la AFC Chindia Târgoviște. Bine, aici așa au stat întotdeauna, mai ales sub patronajul lui Marcel Ghergu, care se pare (?!) că a revenit la masa de lucru a grupării de sub Turn.

O alegere înțeleaptă

Serialul cu Gabriel Boriga în rolul principal nu a avut decât câteva episoade, care deși mărise audiența... s-a încheiat, făcând loc celui vechi să-și cintinue numerele întrerupte în prima seară cu nocturnă și lacrimi pe „Eugen Popescu”.

Dacă atât de săracă este lumea fotbalului dâmbovițean, încât să readuci un fost „regizor” ale cărui realizări sunt arhicunoscute, înseamnă că ne merităm soarta, TOȚI! Despre numirea lui Marian Vătavu în funcția de antrenor principal, nu sunt la fel de decepționat. Spre deosebire de colegul Cosmin Sava, care susține că Gabi Paraschiv sau Sică Bârdeș ar fi fost o soluție mai bună, datorită experienței lor în Liga a 3-a, eu cred că alegerea lui Vătavu este mult mai înțeleaptă.

Cunosc seriozitatea acestui om, atât de sportiv (încă de pe vremea când juca la Dinamo), cât și ca antrenor. Când fostul selecționer Gică Hagi l-a convocat la lotul național, fiindcă Mihali avea unele probleme, tocmai seriozitatea lui a stat la baza acestei propulsări. Desigur, eu m-aș fi așteptat la Cristian Bălașa, și el... modelat de Gică Hagi, sau într-o funcție de conducere. Se pare, însă, că Bălașa nu este apreciat la Târgoviște. Nu știu de ce, dar...

Promovare cu Titu

Opțiunea fiind luată, este posibil să vedem în lotul Chindiei și unu-doi jucători de la Urban Titu, noua promovată în Liga a 3-a. Marian Vătavu chiar dacă a antrenat puțin această echipă, își cunoaște destul de bine jucătorii. Gabi Paraschiv are destulă experiență, dar a bătut pasul pe loc la Flacăra Moreni. Echipa de sub Sângeriș s-a blocat în Liga a 3-a, uitând și de fotbalul de performanță și de palmares, de istoria ei până la urmă.

Și, pentru că a venit vorba, ar fi bine ca jucătorul Dragoș Cernea, care este jucătorul Chindiei, să fie luat în colimator de noii antrenori ai Târgoviștei. Până apare transparența la echipa fanion a județului, mai bâjbâim prin... întunericul din jurul ei. Asta este lumea fotbalului din România, iar AFC Chindia nu putea să facă excepție! Să auzim de bine!

 

 

 

Vasile Neagu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale