Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.06.2024 00:17

La Colegiul Prefectural Dâmbovița,


A A

Primele obiective AJOFM realizate în 2024

Primele obiective AJOFM realizate în 2024
Constanța Anghel, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncã (AJOFM) Dâmbovița

Constanța Anghel, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dâmbovița, a prezentat, în cadrul ultimei ședințe ordinare a Colegiului Prefectural, un raport cu privire la activitatea și realizările instituției în primele cinci luni ale anului 2024. Potrivit datelor furnizate, AJOFM Dâmbovița a înregistrat progrese  în atingerea obiectivelor stabilite pentru această perioadă.

Unul dintre obiectivele principale ale AJOFM Dâmbovița pentru 2024 a fost implementarea măsurilor din cadrul Programului de Ocupare a Forței de Muncă. Din cele 10.900 de persoane asistate planificate pentru întregul an, instituția și-a propus să încadreze aproximativ 4.000 de persoane. Până la data de 31 mai 2024, au fost realizate 1.894 de încadrări.

Încadrările s-au realizat atât prin servicii de mediere a muncii, cu 5.820 de persoane, cât și prin serviciile de informare și consiliere, cu 5.865 de persoane”, a explicat Constanța Anghel. De asemenea, AJOFM Dâmbovița a depășit obiectivul propus pentru cursurile de formare profesională, unde, dintr-un target de 250 de persoane, au fost încadrate 431 de persoane.

Un alt aspect important subliniat de directorul Constanța Anghel a fost completarea veniturilor pentru șomerii care se angajează înainte de expirarea perioadei de șomaj. AJOFM și-a propus să ajute 200 de persoane în acest sens și a reușit să sprijine deja 110 persoane.

În ceea ce privește prima de activare pentru șomerii neindemnizați, dintr-un obiectiv de 100 de persoane, 60 au fost deja încadrate. În plus, subvențiile pentru angajatori au fost un succes notabil. Pentru șomerii de peste 45 de ani și susținătorii unici ai familiilor monoparentale, instituția a reușit să încadreze 1.164 de persoane, deși obiectivul inițial era de 400 de persoane.

Încadrarea tinerilor pe piața muncii a fost un alt punct cheie. Ne-am propus să ajutăm 80 de tineri, însă până la sfârșitul lunii mai, am reușit să încadrăm 292”, a adăugat Constanța Anghel.

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Și noi am fost pe Conte Verde...
Sindicatul Automecanica cere conducerii majorări salariale
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Start Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024
Bugetul Târgoviștei, rectificat la ședința CLM
Întreruperi de energie electrică programate
Implicarea moldovenilor în aderarea țării la UE
Noi proiecte de investiții în cartierul Matei Basarab
Cifre record pentru Cinematograful „Independența” din Târgoviște
Aducerea gazelor naturale în comuna Raciu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Și noi am fost pe Conte Verde...

Da, m-am inspirat din titlul celebrei cărți a reputatului jurnalist sportiv Ioan Chirilă. Era o poveste magică în care naționala României traversa Atlanticul cu vaporul pentru a ajunge la primul Campionat Mondial de fotbal, găzduit de Uruguay în 1930.

E fantastic că naționala României s-a calificat la Campionatul European de fotbal și mă bucur că din nou am fost pe stadion la un... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale