Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.06.2024 00:18

Succes răsunător în primele șase luni din anul 2024


A A

Cifre record pentru Cinematograful „Independența” din Târgoviște

Cifre record pentru Cinematograful „Independența” din Târgoviște

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a declarat că, în primele șase luni ale anului 2024, cinematograful a reușit să atragă un număr important de spectatori. Astfel, Cinematograful „Independența” din Târgoviște a atras peste 34.000 de spectatori în prima jumătate a anului, confirmând succesul reabilitării și modernizării acestei clădiri emblematice. Situată în centrul orașului, clădirea a fost abandonată timp de peste 15 ani, înainte de a fi transformată într-un spațiu cultural modern.

În prezent, Cinematograful „Independența” nu este doar un loc de vizionare a filmelor, ci și o sală multifuncțională. De la redeschiderea sa în septembrie 2021, a găzduit piese de teatru locale și naționale, concerte, proiecții cinematografice pentru toate vârstele și diverse evenimente. De asemenea, foaierul cinematografului a servit ca spațiu pentru expoziții, oferind o platformă pentru artiști locali și naționali.

Transformarea cinematografului a fost rezultatul unor demersuri complexe și de lungă durată. Administrația locală a depășit numeroase obstacole birocratice și a perseverat în obținerea fondurilor necesare pentru reabilitarea clădirii. După ani de eforturi și multiple solicitări către autoritățile centrale, clădirea a fost inaugurată oficial pe 8 septembrie 2021, în cadrul Zilelor Cetății. Primul film după cei 15 ani de stagnare a fost proiectat pe 10 decembrie 2021, marcând un nou început pentru acest spațiu cultural.

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Și noi am fost pe Conte Verde...
Sindicatul Automecanica cere conducerii majorări salariale
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Start Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024
Bugetul Târgoviștei, rectificat la ședința CLM
Întreruperi de energie electrică programate
Implicarea moldovenilor în aderarea țării la UE
Noi proiecte de investiții în cartierul Matei Basarab
Primele obiective AJOFM realizate în 2024
Aducerea gazelor naturale în comuna Raciu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Și noi am fost pe Conte Verde...

Da, m-am inspirat din titlul celebrei cărți a reputatului jurnalist sportiv Ioan Chirilă. Era o poveste magică în care naționala României traversa Atlanticul cu vaporul pentru a ajunge la primul Campionat Mondial de fotbal, găzduit de Uruguay în 1930.

E fantastic că naționala României s-a calificat la Campionatul European de fotbal și mă bucur că din nou am fost pe stadion la un... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale