Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.06.2024 00:14

La Niculești, o comună aflată în plină dezvoltare


A A

Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi

Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi

Pentru că a reușit să transforme radical imaginea comunei în mandatele anterioare de primar, grație investițiilor realizate din fonduri europene, guvernamentale și locale, Dorinel Soare va conduce și pentru următorii 4 ani Unitatea Administrativ Teritorială Niculești, fiind ales de consătenii săi cu aproape 90% din numărul total de voturi, la alegerile locale din 9 iunie 2024! Edilul are de partea sa și Consiliul Local, unde PSD a obținut 10 mandate de aleși locali, din totalul de 13. Victoria în alegeri a primarului Dorinel Soare era ușor de anticipat pentru că, într-adevăr, Niculești este una dintre cele mai frumoase comune ale județului, care se aflată în plină dezvoltare prin investițiile atrase.

„Am trecut și de acest moment (n.n. alegerile locale) cu bine și cu rezultate. Pe această cale țin să vă mulțumesc celor care ați votat pentru continuitate și tuturor care au participat la vot. Mulțumesc celor cu care am realizat aceste rezultate (consilieri, prieteni, amici, colegi și nu în ultimul rând familiei). Rezultatul obținut cu ajutorul dumneavoastră (89%) pentru funcția de primar demonstrează încrederea de care mă bucur din partea dumneavoastră și care mă obligă în aceeași măsură. Pentru încă 4 ani vom «construi» împreună și vom continua ca o familie. Ați demonstrat că știți să apreciați eforturile administrației locale pentru o viață mai bună a noastră a tuturor. Voi și vom fi tot timpul alături de dumneavoastră. Încă odată, în numele meu și al consiliului local (10 consilieri din 13), vă mulțumim și vă dorim tuturor ceea ce ne dorim și nouă. Dumnezeu să fie cu noi!”, a transmis primarul comunei Niculești, Dorinel Soare pe pagina sa de socializare.

 

 

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice
AUR a obținut 91 de consilieri locali, 3 aleși județeni și 1 primar
Director general nou la Automecanica
Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Și noi am fost pe Conte Verde...

Da, m-am inspirat din titlul celebrei cărți a reputatului jurnalist sportiv Ioan Chirilă. Era o poveste magică în care naționala României traversa Atlanticul cu vaporul pentru a ajunge la primul Campionat Mondial de fotbal, găzduit de Uruguay în 1930.

E fantastic că naționala României s-a calificat la Campionatul European de fotbal și mă bucur că din nou am fost pe stadion la un... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale