Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.06.2024 00:17

Semnal tras de președintele SANITAS Dâmbovița, Corneliu Stănică:


A A

„Avem probleme cu voucherele de vacanță”

„Avem probleme cu voucherele de vacanță”

*„La nivelul județului Dâmbovița nu a primit niciun angajat din sistemul de sănătate vouchere de vacanță”

 

Voucherele de vacanță pe anul 2024 în sistemul de sănătate se lasă așteptate! Liderul de sindicat Sanitas Dâmbovița, Corneliu Stănică ne-a semnalat recent că aceasta este  nemulțumirea majoră a angajaților din sănătate, dar este optimist că problema se va rezolva în scurt timp. Anul trecut a fost nevoie de intervenția Guvernului României pentru soluționarea acestei situații, a voucherelor de vacanță din sistemul de sănătate. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest an cu voucherele de vacanță din sănătate.

„Am primit și urmează să primim și pe luna iunie creșterile salariale promise. Încă avem probleme cu voucherele de vacanță, dar așteptăm. Probabil până în luna septembrie le vom primi. La nivelul județului Dâmbovița nu a primit niciun angajat din sistemul de sănătate vouchere de vacanță. S-a întâmplat la fel și anul trecut și într-adevăr atunci banii au venit de la Guvern. A dat Guvernul o hotărâre și au venit banii,  dar pe influență de la Guvern. De regulă banii pentru voucherele de vacanță vin din fondurile  proprii ale spitalelor, pentru că ei sunt prinși în buget. Eu știu de la Spitalul Județean că vom primi, dar nu știu data când vor fi livrate. La Găești avem probleme mari în sensul că fondurile sunt insuficiente, lipsesc materialele. Colegii mi-au adus la cunoștință problemele cu care se confruntă. Adresabilitatea este mai mică, spitalul nu a mai fost renovat, nu s-au mai făcut investiții. Chiar și acțiunile în instanță pe care le avem, cele mai multe sunt la Găești. Voucherele de vacanță pe 2020 la Spitalul Găești au fost câștigate în instanță și urmează ca drepturile salariale să fie primite de membrii noștri  de sindicat. Pe anul 2020 nu au fost acordate voucherele de vacanță, am fost în instanță și am câștigat procesul. Nu îmi face nicio plăcere să blocăm conturile spitalelor, dar și colegii trebuie să-și primească drepturile din urmă. Spitalul Găești a fost dat în judecată pentru că trebuia să le acorde, pentru că le avea cuprinse în buget”, a declarat Corneliu Stănică, liderul de sindicat Sanitas Dâmbovița.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Implicarea moldovenilor în aderarea țării la UE
Noi proiecte de investiții în cartierul Matei Basarab
Cifre record pentru Cinematograful „Independența” din Târgoviște
Primele obiective AJOFM realizate în 2024
Aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
"Modernizare, extindere și dotare Grădinița cu două Săli de clasă program normal în sat Izvoru, comuna Vișina, județul Dâmbovița"
Globalizarea turismului
Ziua Drapelului Național, sărbătorită la Târgoviște
Condițiile din transportul public local, verificate în Târgoviște
Inspecția Muncii, cu ochii pe echipamentele electrice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Implicarea moldovenilor în aderarea țării la UE

Deschiderea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la UE este un eveniment istoric, fără precedent, care trebuie abordat corespunzător, cu toată responsabilitatea momentului. Pentru succesul acestui demers, Clubul "Moldova-UE" propune 10 repere care să ghideze întregul proces de negocieri până la aderarea deplină a Republicii Moldova... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »


publicitate

aparate foto digitale