Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.07.2024 00:13

Recomandările secretarului de stat din Dâmbovița, prof. Sorin Ion, pentru...


A A

Admiterea la liceu 2024

Admiterea la liceu 2024

*„Recomandarea pe care o fac de fiecare dată, foarte apăsat, tuturor candidaților e să pună suficiente opțiuni, cât mai multe opțiuni, pentru a nu rămâne nerepartizați”, a declarat Sorin Ion

 

Ștefan Khalil


Secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion,  fost inspector școlar general în Dâmbovița, a oferit câteva sfaturi  pentru candidații care se pregătesc de admiterea la liceu în 2024. Într-un interviu pentru TVR 2, Sorin Ion a subliniat importanța completării cu atenție a fișelor de înscriere și a alegerii unui număr suficient de opțiuni pentru a asigura repartizarea candidaților.

„Recomandarea pe care o fac de fiecare dată, foarte apăsat, tuturor candidaților e să pună suficiente opțiuni, cât mai multe opțiuni, pentru a nu rămâne nerepartizați”, a declarat Sorin Ion. El a adăugat că specializarea aleasă este mai importantă decât liceul în sine, și a încurajat elevii să se concentreze pe acest aspect.

Pentru al doilea an consecutiv, media claselor gimnaziale nu va fi luată în considerare la admiterea în liceu. Înscrierile au început pe 11 iulie și se vor încheia pe 22 iulie, iar repartizarea candidaților va avea loc pe 24 iulie, conform calendarului oficial. Pe 24 iulie 2024 vor fi anunțate rezultatele finale ale candidaților repartizați computerizat în învățământul liceal.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Vindecarea lunaticului
Rata de promovare scade la 26,24%, fără note de 10
Suferința și boala în lumina Învierii Domnului
Sfințirea Bisericii Parohiei Izvorul Tămăduirii
Posibilă schimbare majoră pentru Bacalaureat în 2025
Bienala Națională de Artă "Gheorghe Petrașcu", 2024
Potolirea furtunii
Rolul eclezial și cultural al evangheliei învățătoare de la Mănăstirea Dealu
Tineri din Kenya în vizită la Mănăstirea Peștera Ialomiței
852 de elevi s-au înscris la Bac-ul de toamnă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale