Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.07.2024 00:16

AJOFM implementează...


A A

Plan de formare profesională în Dâmbovița

Plan de formare profesională în Dâmbovița
foto arhivă

Constanța Anghel, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dâmbovița, a anunțat recent detalii despre planul de formare profesională al instituției. Acest plan este finanțat din bugetul propriu și vizează îmbunătățirea competențelor profesionale pentru o gamă largă de ocupații.

Suntem autorizați să oferim servicii de formare pentru 18 ocupații. De asemenea, avem parteneriate cu Centrele Regionale de Formare Profesională a Adulților (CRFPA) din Teleorman, Dolj și Mehedinți, care ne permit să oferim cursuri pentru ocupațiile solicitate de șomeri sau persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, pentru care nu deținem autorizare”, a explicat Constanța Anghel.

AJOFM Dâmbovița are aprobat de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) un plan de formare profesională ce include 53 de cursuri destinate unui număr de 772 de persoane. Acestea includ 728 de șomeri înregistrați, 14 persoane aflate în detenție, care beneficiază de gratuitate, și 30 de persoane care urmează să încheie contracte la locul de muncă.

În primele cinci luni ale anului, din cele 728 de persoane înregistrate, 412 au fost deja incluse în programele de formare. Cele mai solicitate cursuri au fost pentru meseriile de lucrător în comerț, inspector în domeniul securității și sănătății în muncă, ajutor de bucătar, sudor electric, specialist în managementul deșeurilor, îngrijitor spații verzi, bucătar, cofetar, asistent personal profesionist, femeie de serviciu, referent de resurse umane, operator introducere validare și prelucrare date, frizer și coafor.

Din planul nostru de a încadra 250 de persoane, până în prezent am reușit să încadrăm 129 de persoane”, a subliniat Constanța Anghel.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Investiții majore pentru dezvoltarea localității
APIA Dâmbovița a făcut plăți în valoare de peste 178 milioane lei
474 de locuri de muncă vacante
Rata șomajului, în ușoară creștere: 3,06%
Salariul minim european a fost adoptat în România
Investiții majore în infrastructura comunei Raciu
377 de locuri de muncă disponibile
Razie rutieră de amploare
Medicii de familie trebuie să semneze un nou contract cu Casa de Sănătate
241 de persoane, angajate în urma Bursei locurilor de Muncă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Nefertiti de... Cotroceni?!

Nu-i așa, și oamenii mari, adică maturi, spun lucruri trăsnite de-a binelea, cum este și cazul gazetarului, e drept, unul cunoscut, CTP,, care a reușit performanța să se decredibilizeze cu talent, dovedind prin unele rostiri ale opiniei personale că cineva îi învârtește cheița. Inginerul automatician, filmolog, comentator sportiv etc. este mereu pus pe harță, ba împotriva Patriarhului Bisericii... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale