Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.07.2024 00:10

Cupa AJF Dâmbovița. ACS Burduca - Voința Crețu 3-1 (1-1)


A A

Meci superb la Brezoaele

Meci superb la Brezoaele

* Cele mai bune echipe ale județului la Juniori U19 au oferit o finală de calitate, câștigată cu emoții de formația de la Liga a 4-a

C.M.

Finala Cupei AJF Dâmbovița s-a jucat în condiții de excepție pe superbul gazon al stadionului din Brezoaele, în fața unui public gălăgios. S-au întâlnit ACS Burduca și Voința Crețu, echipele de top ale județului la Juniori U19. În timp ce Burduca venea după un parcurs senzațional, atât la Liga a 4-a, cât și în competiția națională, unde a ajuns până în semifinale, Crețu a arătat multă calitate la Liga a 5-a, Seria Sud, iar mai apoi în semifinalele Cupei AJF, unde a depășit cu 7-0 pe Luceafărul Dărmănești, câștigătoarea Seriei Nord.

Crețu, ce replică frumoasă!

Burduca deschide rapid scorul, prin Rusu (7), care punctează printr-un șut precis, în dreapta portarului. Șovar (8) poate egala rapid, dar ratează singur cu portarul. Șofrone (8) e și el aproape gol, irosind o altă ocazie pentru Crețu. Reacționează jucătorii de la Liga a 4-a, Vasilescu trimite bine, dar un fundaș de la Crețu scoate de pe linia porții. Apoi pică eurogolul lui Șovar (32), venit pe o execuție fabuloasă, la vinclu, de la 30 metri. Finalul de repriză aparține băieților lui George Bozieru, numai că șutul lui Rusu este respins de Anghel (38), pentru ca Oprea (42) să trimită apoi cu capul în bara laterală.

Băieții care și-au stabilit cartierul general la Crevedia încep în forță și repriza secundă, iar M. Constantin (50) înscrie cu un șut plasat, în stânga lui Anghel. Crețu nu acuză golul primit, iar Șofrone (60) și Dumitrescu (79) irosesc ocazii importante, ultimul lovind transversală, cu un șut din afara careului. Burduca se desprinde decisiv în prelungiri, când E. Dumitru (90+3) închide meciul și aduce la Crevedia al doilea trofeu din acest sezon.

Caseta tehnică

Stadion „Ștefan Ciomârtan” Brezoaele. Spectatori: 200. Marcatori: Rusu (7), M. Constantin (50), E. Dumitru (90+5)/Șovar (32). Arbitri: Andrei Vremăroiu - Florin Filip, Andrei Surlaru. Observator AJF Dâmbovița:  Ionel Pitaru.

Burduca: Serea - Anghel, Stoica, Drăghici, Gues, Vasilescu, Oprea, Ionică, Popovici, M. Nicula, Rusu. Rezerve: A. Nicula, Petcu, M. Constantin, Niță, Toma, Gh. Niculae, Negrea, E. Dumitru. Antrenor: George Bozieru.

Crețu: Anghel - Alexe, Bincaru, Șovar, Manea, Luca, Dumitrescu, Șofrone, Tudorache, Sanda, Gh. Marin. Rezerve: M. Marin, M. Niculae, Pătulea, Mihalache, Andrei, Brădeanu, Mitică, I. Dumitru, Tudor. Antrenor: Ion Tudor.

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

FC Lungulețu va juca în Liga a 4-a
Final de sezon
Turul de Ciclism al României trece prin Târgoviște
Viitorul Cojasca a promovat în Liga a 4-a
Liga a 5-a va continua cu 32 de echipe
Călin Petrișor și-a apărat centura ISKA la kickboxing
O nouă ascensiune reușită a „dinozaurilor” dâmbovițeni
S-a scris istorie
Kinder Târgoviște a câștigat Young Boys Cup Topoloveni
Viitorul Aninoasa a dominat Liga a 5-a Nord


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O vară fierbinte (II)

Există discuții avansate pentru a avea competitivitatea top pe agendă ca prioritate, pentru dezvoltarea economică și prosperitatea cetățenilor. Apare și un subiect fluid, greu de cuantificat, dar foarte mult mediatizat. Vorbim aici de statul de drept, acesta fiind o unealtă de guvernare europeană utilă, atât la nivelul relaționării cu unele state membre, cât și pentru poziționarea... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale