Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.07.2024 00:12

Pregătiri pentru noul sezon


A A

Chindia s-a reunit

Chindia s-a reunit

* Marian Vătavu și Nicu Croitoru au condus primul antrenament al Chindiei din această vară

 

Joi, 27 iunie, a avut loc reunirea lotului Chindiei, în vedere pregătirii sezonului 2024-2025. Clubul târgoviștean continuă la nivelul ligii secunde, pentru că ultima stagiune a fost una dezamăgitoare, în care Chindia a încheiat campionatul în play-out. Gruparea dâmbovițeană nu a oferit foarte multe informații legate de staff-ul tehnic, care a condus primul antrenament din această perioadă de pregătire, dar nici legate de componența lotului. În imaginile postate pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean, se poate observa faptul că Marian Vătavu și Nicu Croitoru au condus antrenamentul Chindiei.

Ghergu, dat ca președinte

În presa locală, dar și în cea centrală, a fost dată ca sigură numirea lui Vătavu în funcția de antrenor principal al Chindiei, în timp ce Croitoru ar urma să fie director sportiv. După plecarea lui Gabi Boriga, funcția de președinte ar urma să fie ocupată de Marcel Ghergu, cel care revine în această poziție, după o pauză de un an. Clubul târgoviștean nu a oferit nicio informație oficială referitoare la aceste subiecte, la momentul reunirii, specificând că va oferi detalii la începutul acestei săptămâni. Se pare că există discuții între conducerea clubului și jucători care au mai trecut pe la Chindia, precum Florea, Honciu sau Ispas. Rămâne de văzut dacă aceste mutări se vor oficializa.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

FC Lungulețu va juca în Liga a 4-a
Final de sezon
Turul de Ciclism al României trece prin Târgoviște
Viitorul Cojasca a promovat în Liga a 4-a
Liga a 5-a va continua cu 32 de echipe
Călin Petrișor și-a apărat centura ISKA la kickboxing
O nouă ascensiune reușită a „dinozaurilor” dâmbovițeni
S-a scris istorie
Kinder Târgoviște a câștigat Young Boys Cup Topoloveni
Viitorul Aninoasa a dominat Liga a 5-a Nord


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O vară fierbinte (II)

Există discuții avansate pentru a avea competitivitatea top pe agendă ca prioritate, pentru dezvoltarea economică și prosperitatea cetățenilor. Apare și un subiect fluid, greu de cuantificat, dar foarte mult mediatizat. Vorbim aici de statul de drept, acesta fiind o unealtă de guvernare europeană utilă, atât la nivelul relaționării cu unele state membre, cât și pentru poziționarea... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale