Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.02.2014 08:06

Baschet (f) ❚ CSM Târgoviște - BC ICIM Arad 79-74 (21-20, 19-19, 22-18, 17-17)


A A

Victorie de moral

Victorie de moral
CSM Târgoviște a administrat prima înfrângere din sezonul regulat campioanei ICIM Arad

❚ Cu Jenna Smith în zi de grație, Dan Fleșeriu s-a putut baza și pe extremele Porsche Poole și Ancuța Stoenescu ❚ La pauza mare, Municipalul a rămas cu același punct în fața Aradului, obținut după primul sfert ❚ Degeaba Destiny Williams a strâns 27 de puncte și un indice de eficiență de 31, pentru că acest lucru nu a fost de ajuns ❚ Față de alte partide, Dan Fleșeriu a știut să-și conserve diferența, astfel că Târgoviștea a câștigat fără prea mari emoții în ultimele două minute, primul derby din acest sezon

 

M. R.


 

“Derby de România” în baschetul feminin românesc a fost adjudecat de CSM Târgoviște la 5 puncte diferență. În același timp, BC ICIM Arad a suferit prima înfrângere din campionat în sezonul regulat. Partida cu arădencele a însemnat și redebutul americancei Chrissy Givens, care a jucat chiar împotriva fostei sale echipe din România.

 

Evoluția sa a fost apreciată, ea fiind încă din primul minut pe parchet. Meciul a fost echilibrat în cea mai mare parte a timpului. În primul sfert, Târgoviștea s-a impus la un singur punct diferență, 21- 20. Cu Jenna Smith în zi de grație, Dan Fleșeriu s-a putut baza și pe extremele Porsche Poole și Ancuța Stoenescu.

În schimb, Aradul a stat rău în acea zonă, întrucât Cosby a ratat cu nonșalanță, iar Monika Boriga-Broșovszky nu mai poate duce un meci întreg. Însă, în cele 12 minute petrecute pe parchet, aceasta a bifat 10 puncte. La pauza mare, Municipalul a rămas cu același punct în fața Aradului, obținut după primul sfert.

 

Diferența din sfertul trei a fost decisivă

Revenită de la cabine mult mai montată și mai decisă, formația gazdă a reușit să termine aproape fiecare fază de atac cu puncte. În același timp, Aradul nu a mai putut replica la aceeași intensitate.

 

Lenita Stanford și Jenna Smith au continuat să-și facă datoria, marcând din stop șuturi, iar Poole împreună cu Givens s-au folosit de forța fizică pentru a pătrunde. Degeaba Destiny Williams a strâns 27 de puncte și un indice de eficiență de 31, pentru că acest lucru nu a fost de ajuns.

 

Cum CSM-ul avea 5 puncte avans după trei sferturi din meci, pleca favorită în ultimul act. Față de alte partide, Dan Fleșeriu a știut să-și conserve diferența, astfel că Târgoviștea a câștigat fără prea mari emoții în ultimele două minute primul derby din acest sezon.

 

Caseta statistică

CSM Târgoviște - BC ICIM Arad 79-74 (21-20, 19-19, 22-18, 17-17) Sala Sporturilor. Spectatori 1.500. Au arbitrat: Laurențiu Grigoraș, Vlad Ghizdăreanu. Comisar FR Baschet: Mihai Caraion.

 

Târgoviște: Porchia Green 5 (1x3), Claudia Ușurelu, Larisa Stănciulică, Britney Jones 3 (1x3), Selena Kirberg, Volha Tămîrgeanu, Jenna Smith 19, Andreea Huțanu 1, Ancuța Stoenescu 7 (1x3), Porsche Poole 16, Lenita Stanford 18, Chrissy Givens 10. Antrenor: Dan Fleșeriu.

Arad: Adela Mercea, Jence Rhoads 16, Andra Manea, Diana Moraru, Donica Cosby 7 (1x3), Destiny Williams 27, Monika Boriga Broșovszky 10 (2x3), Laura Broomfield 5, Luminița Manta, Monica Engelman 2, Alina Crăciun 4, Susana Milovanovic 3 (1x3). Antrenor: Jose Araujo.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale