Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.05.2024 00:12

Fotbalul județean are o nouă regină


A A

Urban Titu a primit trofeul campioanei

Urban Titu a primit trofeul campioanei

* Fosta campioană, Recolta Gura Șuții, va termina pe un onorant loc 2. Cele mai bune echipe ale județului se vor întâlni pe 1 iunie, la Târgoviște, pe Stadionul „Eugen Popescu”, într-o finală de gală a Cupei României

 

Gazdele și oaspeții și-au împărțit victoriile în mod egal, câte 4, în penultima etapă a sezonului la Liga a 4-a. Localnicii au câștigat prin Burduca, Moroeni, Titu și Urziceanca, în timp ce vizitatorii s-au impus prin Potlogi, Voinești, Răzvad și Gura Șuții. Sâmbătă a fost încoronată noua campioană a județului Dâmbovița, Urban Titu. Fosta campioană, Recolta Gura Șuții, va termina pe un onorant loc 2.

Cele mai bune echipe ale județului se vor întâlni pe 1 iunie, la Târgoviște, pe Stadionul „Eugen Popescu”, într-o finală de gală a Cupei României. Roberto Ziduri va termina în Top 3, în timp ce Potlogi nu mai poate pierde locul 4. Voinești, Urziceanca, Burduca, Braniștea, Șuța Seacă, Fieni și Răzvad ocupă poziții în zona liniștită a ierarhiei. După etapa de astăzi, s-a salvat și Moroeni. Brezoaele, Bucșani și Tătărani vor avea emoții mari în ultima rundă, care se vor decide echipele care merg în barajul menținere/retrogradare sau care chiar pot retrograda direct. Ocnița va încheia pe ultima poziție.

Roberto Ziduri - FC Potlogi 1-6, ACS Burduca - CSM Fieni 2-0, Săgeata Braniștea - Străjerii Răzvad 3-4, Bradul Moroeni - Flacăra Șuța Seacă 2-1, Urban Titu - Unirea Bucșani 7-0, Viitorul Ocnița - Viitorul Voinești 0-4, Libertatea Urziceanca - Voința Tătărani 4-1, AFC Brezoaele - Recolta Gura Șuții 2-6.

ACS Burduca a triumfat la Juniori U19

A fost runda amfitrionilor la Juniori U19, victorioși prin Ziduri, Burduca, Moroeni, Titu și Ocnița. Răzvad și Gura Șuții au triumfat în deplasare, în timp ce Tătărani a remizat la Urziceanca. Trofeele de campioni au ajuns și la Samurcași - Crevedia, unde evoluează ACS Burduca. Campioana de anul trecut, Străjerii Răzvad, va termina pe poziția secundă, un loc onorant pe podium ocupând și FC Potlogi. Voinești, Brezoaele, Ocnița și Bucșani închid ierarhia.

Rezultatele etapei: Roberto Ziduri - FC Potlogi 3-2, ACS Burduca - CSM Fieni 17-0, Săgeata Braniștea - Străjerii Răzvad 2-11, Bradul Moroeni - Flacăra Șuța Seacă 1-0, Urban Titu - Unirea Bucșani 12-6, Viitorul Ocnița - Viitorul Voinești 4-0, Libertatea Urziceanca - Voința Tătărani 1-1, AFC Brezoaele - Recolta Gura Șuții 3-7. Etapa viitoare (ultima), sâmbătă: Potlogi - Brezoaele, Gura Șuții - Urziceanca, Tătărani - Ocnița, Voinești - Titu, Bucșani - Moroeni, Șuța Seacă - Braniștea, Răzvad - Burduca, Fieni - Ziduri.

 

 

 

 

 

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Șovar în recital
Eliminare frustrantă la Samurcași
Până la capăt!
Urban Titu promovează în Liga a 3-a
România a pierdut cu Belgia
Mihai Bălașa revine la Farul
România speră din nou
Florin Rudaru, bronz la Naționalele de Lupte pe Plajă
Marian Vătavu, aproape de promovarea cu Titu
Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Noile valori europene

Pentru a ajunge la actuala contrucție UE au fost o serie de valori europene respectate, a fost o voință politică de a avansa în direcția Europei unite și a fost o abordare deschisă, plină de concesii. Concesiile nu au fost doar la nivelul țărilor membre, ci și la cel al sectorului de afaceri. Balanța dintre înverzirea continentului și competitivitate este un exemplu recent, chiar dacă se încearcă acum abordarea... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale