Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.06.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

România speră din nou

România speră din nou

România a debutat într-un mod fabulos la Campionatul European 2024, cu o victorie clară, 3-0 cu Ucraina. Chiar dacă aveam un sentiment pozitiv în dimineața zilei de 17 iunie și am transmis colegilor de muncă și prietenilor că vom câștiga meciul cu Ucraina, nu mă așteptam la o asemenea prestație din partea tricolorilor. Împinși de la spate de un public fantastic, elevii lui Edi Iordănescu au dat de pământ cu o națională care are în componență jucători de la Real Madrid, Arsenal sau Chelsea.

A fost cel mai bun meci al naționalei pe care l-am văzut în direct. România a arătat ca o echipă mare, a avut atitudine, jucătorii au lăsat și ultima picătură de energie pe teren, pentru un rezultat istoric. Tricolorii au obținut a doua victorie din istorie la un Campionat European, dar și cel mai clar succes la un turneu final, fie el continental sau mondial. Emoțiile au fost la cote înalte, atât în Germania, cât și în țară, pentru că am avut ocazia să ne bucurăm de un rezultat important, să simțim din nou mândrie atunci când vorbim de echipa națională.

Criticați dur în ultima perioadă, jucătorii au oferit replica într-un moment important și au livrat un fotbal de calitate ridicată, de care nu multă lume îi considera capabili. Să sperăm că este doar începutul pentru această generație, iar România va continua seria rezultatelor pozitive. Urmează meciul cu Belgia, încă un test important pentru tricolori, testul maturității pentru această generație, pentru că momentele de după o victorie de genul celei contra Ucrainei sunt foarte greu de gestionat.

Să sperăm că Edi Iordănescu va fi în continuare inspirat, iar România va face un nou meci mare. Cu o victorie, ne asigurăm calificarea în fazele eliminatorii ale competiției din Germania. Da, pare dificil de obținut, dar așa am spus și înainte de meciul cu Ucraina. România luptă, și o face cu demnitate, astfel că avem șanse la un nou meci mare. După mult timp, românii transmit o energie impresionantă către echipa națională de fotbal. Victoria cu Ucraina a aprins o flacăra stinsă de multă vreme.

 

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Flacăra Moreni continuă în Liga a 3-a
România, o surpriză plăcută
Echipele promovate și retrogradate
O ultimă „haltă”la Halti
Finala Cupei AJF se joacă sâmbătă, la Brezoaele
Iliuță Dobra partică la Balcaniadă
Alexandru Vede va concura pentru România
Urban Titu și-a atins toate obiectivele
Titu a reușit un sezon perfect
FC Pucioasa, pe primul loc în play-out


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Implicarea moldovenilor în aderarea țării la UE

Deschiderea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la UE este un eveniment istoric, fără precedent, care trebuie abordat corespunzător, cu toată responsabilitatea momentului. Pentru succesul acestui demers, Clubul "Moldova-UE" propune 10 repere care să ghideze întregul proces de negocieri până la aderarea deplină a Republicii Moldova... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »


publicitate

aparate foto digitale