Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.08.2024 00:19

La Colegiul Prefectural,


A A

Subprefectul Marian Tănase, avertisment sever pentru directorul ANIF Dâmbovița

Subprefectul Marian Tănase, avertisment sever pentru directorul ANIF Dâmbovița

*În cadrul ultimei ședințe ordinare a Colegiului Prefectural Dâmbovița, subprefectul Marian Tănase i-a reproșat că raportul prezentat de ANIF este aproape identic cu cel de acum trei luni, sugerând că nu s-au făcut progrese aproape deloc în această perioadă

 

Ștefan Khalil


 

Subprefectul Marian Tănase a avut o atitudine fermă și critică la adresa directorului Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) Dâmbovița, Alexandru Ion, în cadrul ultimei ședințe ordinare a Colegiului Prefectural Dâmbovița. Marian Tănase i-a reproșat că raportul prezentat de ANIF este aproape identic cu cel de acum trei luni, sugerând că nu s-au făcut progrese aproape deloc în această perioadă. Singura diferență observată, deși minoră, a fost legată de stadiul lucrărilor la un șantier de irigații din zona Titu-Odobești, cunoscut sub numele de C1, unde, în mod surprinzător, activitatea stagnează complet, în ciuda secetei prelungite care afectează județul.

Subprefectul a subliniat că, în mod concret, acțiunile necesare și responsabilitățile reprezentanților ANIF nu se reflectă în mod adecvat în realitate. La întâlnirea Colegiului Prefectural, Marian Tănase a vorbit despre importanța discuțiilor pe teme critice pentru locuitorii din Dâmbovița și necesitatea identificării și soluționării problemelor curente.

Într-o intervenție fermă, Marian Tănase i-a atras atenția lui Alexandru Ion asupra faptului că este inacceptabil ca, după trei luni, lucrările de la C1 Odobești să nu fi avansat deloc. „Nu ne putem permite să pierdem timp prețios. Este esențial să discutăm despre realizările concrete și despre pașii pe care trebuie să îi urmăm. Nu putem continua să producem documente doar pentru a completa pagini, fără a avea un conținut real și relevant. Ne întâlnim pentru a discuta rezultate, nu doar planuri. Sunt foarte dezamăgit și supărat de faptul că ați venit să citiți un raport pe care l-ați prezentat cuvânt cu cuvânt și acum trei luni. Practic, ne pierdem timpul cu toții”, a fost reacția subprefectului Marian Tănase.

Subprefectul a adăugat că raportul ANIF ar fi trebuit să includă detalii despre comunicarea cu fermierii și autoritățile locale, informarea oamenilor despre disponibilitatea apei pentru irigații, precum și identificarea și rezolvarea problemelor cu care se confruntă agricultorii. Din păcate, nimic din toate acestea nu a fost menționat în materialul prezentat.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizarea intrării în Târgoviște dinspre Priseaca
Corneliu Ștefan, vicepreședinte pentru Regiunea Sud la Congresul PSD
Recalcularea pensiilor, gata până la 1 septembrie 2024
Primul Centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar, în faza de construcție
Continuitate și parteneriate solide în pregătirea alegerilor din 2024
Planurile PSD pentru alegerile din toamnă
PSD Dâmbovița îl susține pe Marcel Ciolacu pentru funcția de președinte al PSD
Lucrările la DN 7 Bâldana - Titu, în plină turație
Centura pentru Pucioasa și Fieni, aprobată de Guvern
Sprijin oferit de CLM Târgoviște copiilor și familiilor vulnerabile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale