Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.08.2024 00:16

Senatorul de Dâmbovița, Titus Corlățean, a devoalat...


A A

Planurile PSD pentru alegerile din toamnă

Planurile PSD pentru alegerile din toamnă

*Titus Corlățean a explicat că alegerile interne ale PSD, programate pentru 24 august, reprezintă un moment important din două perspective: reînnoirea conducerii la nivel național și desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale

 

Senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, a vorbit despre obiectivele Partidului Social Democrat pentru alegerile din această toamnă, într-o conferință de presă organizată la nivel local. Cu ocazia reuniunii Conferinței Județene Extraordinare a PSD Dâmbovița, Titus Corlățean a subliniat importanța mobilizării echipei și a structurii partidului în vederea pregătirii pentru scrutinul prezidențial și parlamentar.

Titus Corlățean a explicat că alegerile interne ale PSD, programate pentru 24 august, reprezintă un moment important din două perspective: reînnoirea conducerii la nivel național și desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale. „Mandatul actualei echipe naționale se încheie pe 23 august, iar aceste alegeri sunt obligatorii. În plus, ele oferă partidului un impuls important, pregătind organizațiile pentru campania electorală”, a precizat senatorul.

Referindu-se la rezultatele obținute în alegerile locale din 9 iunie, unde PSD Dâmbovița a obținut 135.000 de voturi și a devansat serios partidul clasat pe locul al doilea,  Titus Corlățean a subliniat că aceste rezultate reflectă munca intensă și seriozitatea echipei. „Suntem conștienți că alegerile parlamentare și prezidențiale din toamnă sunt esențiale pentru viitorul politic al județului și al țării. Vom continua să lucrăm la fel de susținut pentru a păstra și chiar extinde diferența de voturi obținută”, a declarat el.

Senatorul a mai transmis că fiecare primar ales sau reales trebuie să fie conștient că mandatul său este doar la jumătatea drumului, iar succesul în alegerile parlamentare și prezidențiale este esențial pentru a garanta sprijinul necesar din partea viitorului Parlament și Guvern.

Titus Corlățean a făcut un apel la unitate și mobilizare în rândul membrilor partidului, vorbind despre importanța implicării fiecărui membru în eforturile de campanie: „Avem o responsabilitate comună și este firesc să ne propunem să câștigăm atât alegerile prezidențiale, cât și cele parlamentare, aici la Dâmbovița”.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizarea intrării în Târgoviște dinspre Priseaca
Subprefectul Marian Tănase, avertisment sever pentru directorul ANIF Dâmbovița
Corneliu Ștefan, vicepreședinte pentru Regiunea Sud la Congresul PSD
Recalcularea pensiilor, gata până la 1 septembrie 2024
Primul Centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar, în faza de construcție
Continuitate și parteneriate solide în pregătirea alegerilor din 2024
PSD Dâmbovița îl susține pe Marcel Ciolacu pentru funcția de președinte al PSD
Lucrările la DN 7 Bâldana - Titu, în plină turație
Centura pentru Pucioasa și Fieni, aprobată de Guvern
Sprijin oferit de CLM Târgoviște copiilor și familiilor vulnerabile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale