Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.07.2024 00:17

Cu excepția UPU,


A A

Deficitul de medici de la SJUT s-a diminuat

Deficitul de medici de la SJUT s-a diminuat

*„Încã mai este nevoie de infirmiere, unde am avut o situație destul de acutã”

 

S-a rezolvat cât de cât problema deficitului de medici de la Spitalul Județean de Urgențã Târgoviște (SJUT), cu excepția Unitãții de Primiri Urgențe, unde medicii nu se înghesuie sã vinã, dupã cum ne-a declarat liderul Sanitas Dâmbovița, Corneliu Stãnicã. În momentul de fațã, deși la SJUT sunt compartimente și secții unde nevoia de medici s-a acoperit, medicii buni sunt așteptați în continuare la cea mai importantã unitate medicalã din județul Dâmbovița.  

„Încã mai este nevoie de infirmiere, unde am avut o situație destul de acutã. S-a mai acoperit deficitul, dar încã persistã. Pe asistenți medicali este nevoie mai puțin, dar încã avem și acolo deficit dar nu atât de mare cât sã nu putem sã acoperim. Pe Secția nouã de Cardiologie, unde funcționeazã angiograful s-a fãcut redistribuire de personal de la cardiologie, au venit din partea secției, din ce știu eu. Știu cã au venit din secție fiind nevoie de oameni cu experiențã. Pe Ambulatoriu, clãdirea nouã, știu cã se vor face în continuare angajãri. Sunt multe concursuri în perioada urmãtoare, dar au mai fost și înainte”, a declarat președintele Sanitas Dâmbovița, Corneliu Stãnicã.

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Nefertiti de... Cotroceni?!
Sute de cereri de împrumut pentru lemne de foc
Jurãmântul de credințã al absolvenților de Teologie
Alți doi elevi eliminați de la Bacalaureat
Promovabilitate de 68,20% la Evaluarea Naționalã
Ce mi-e baba Rada, ce mi-e Rada baba...
Dâmbovița, sub urgia furtunilor
Investiții rutiere pentru ridicarea trecerilor de pietoni
Reținut 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat
Fermele de caprine și ovine din județ s-au înjumãtãțit în 10 ani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Nefertiti de... Cotroceni?!

Nu-i așa, și oamenii mari, adicã maturi, spun lucruri trãsnite de-a binelea, cum este și cazul gazetarului, e drept, unul cunoscut, CTP,, care a reușit performanța sã se decredibilizeze cu talent, dovedind prin unele rostiri ale opiniei personale cã cineva îi învârtește cheița. Inginerul automatician, filmolog, comentator sportiv etc. este mereu pus pe harțã, ba împotriva Patriarhului Bisericii... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale