Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.08.2024 00:20

Editorial


A A

Nu știu cât de penibil sunt!

Nu știu cât de penibil sunt!

Asta e impresia pe care o lasă, în opinia publică, prestația electorală a competitorilor la „tronul” de la Cotroceni, pe care, în curând, îl va lăsa liber Klaus Werner Iohannis, de pe urma căruia România, devenită Românabsurdistanul UE, s-a ales, nu există niciun fel de îndoială, cu toate oalele sparte. O țară eșuată, așa cum a recunoscut însuși acest personaj păgubos, care a păstorit-o un deceniu (O, Doamne... un deceniu!) al României dez-educate! Și haotizate!

Ca atare, chiar că moștenirea lui Klaus este una foarte grea. De fapt, nu lasă ceva de doftă în urma-i. Or, grămada asta de alergători, pe pista ce duce la Cotroceni, nu numai că nu a învățat absolut nimic din lecțiile electorale ale trecutului „democrației originale” mioritice, ba dimpotrivă, fiecare din acești alergători a căzut deja într-un populism de toată jena. Iată panourile cu sloganul „Un ostaș în slujba țării”. L-au pus pe generalul Ciucă într-o postură de erou fără glorie.

Și, pentru că sunt plasate de-a lungul șoselelor patriei, glumeții au și metamorfozat distanța din kilometri în... ciuci! Iar Ciucă se mai și prinde în horă pe malul mării, ca să pară cât mai aproape de popor. Procedeu electoral fumat de mult. Altul dă fuga pe la mănăstiri, pupând poala popii și icoanele. Un altul se dă cu bicicleta prin urbe, parcând ca să fie pozat pe zebră sau își face reclamă cu simbolul NATO în fundal.

Alta, la rându-i, dă fuga pe la mănăstiri, punându-și năframă pe cap și hop!, dup-aia ba la munte, ba pe litoralul Mării Negre, făcând băi de mulțime. Un prezident de partid naționalist promite apartamente ieftine pe listă. Vedeți, nu mai știu ce să inventeze în speranța că electoratul patriei eșuate îi va duce, în triumf, în deal la Cotroceni pentru salvarea națiunii. Măi, deștepților, găsiți ceva mai deștept și realist. Nu mai ține cu zăhărelul păcălelii!

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)
Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (I)
România, amenințată, cu armata... dezarmată
Jurnal de război: Al doilea Kursk (II)
Jurnal de război: Al doilea Kursk (I)
S-a întâmplat acum 80 de ani (II)
S-a întâmplat acum 80 de ani (I)
Dezinfecție totală în sistemul medical românesc!
Simpatie pentru limba rusă în Armenia
Raid cultural în Georgia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale