Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.07.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Trei în Liga a 3-a

Trei în Liga a 3-a

Pentru prima dată după mulți ani, județul Dâmbovița va avea trei reprezentante la nivelul Ligii a 3-a. Câștigătoare a titlului județean, Urban Titu a făcut pasul în eșalonul de bronz al fotbalului românesc, după ce a învins Metropolitan Ișalnița la barajul de promovare, și s-a alăturat echipelor din Moreni și Pucioasa. Noul sezon va începe la finalul lunii august, iar componența seriilor va fi anunțată de către Federația Română de Fotbal la jumătatea lunii viitoare.

Faptul că Dâmbovița va mai avea încă o reprezentantă la nivelul Ligii a 3-a, nu poate decât să ne bucure, însă reprezentanții formației din Titu trebuie să fie conștienți că lucrurile vor fi mult mai dificile în acest eșalon, atât din punct de vedere sportiv, cât și organizatoric. Chiar dacă vorbim despre al treilea eșalon valoric, prezența la acest nivel presupune cheltuieli importante, iar în ultimii ani, atât Flacăra, cât și Pucioasa, nu au avut o situație prea confortabilă financiar.

Sincer, nu cred că vreuna dintre cele trei formații își pot propune promovarea în următorul sezon, ci doar o clasare cât mai bună, dacă se poate în play-off, departe de emoțiile retrogradării. Din păcate, la fel ca și la Chindia, cele trei formații nu se bucură de un sprijin prea mare din mediul privat, astfel că Liga a 3-a pare nivelul maxim la care pot spera în acest moment.

Urmează un sezon interesant, măcar datorită meciurilor directe pe care le vor avea formațiile dâmbovițene. Flacăra, Pucioasa și Titu au datoria să încerce să își facă suporterii fericiți, mai ales că în județul nostru fotbalul a fost, este și va fi sportul rege. Mai avem de așteptat până la debutul în noul sezon, însă, cu siguranță, vor apărea informații interesante despre aceste echipe, atât în privința transferurilor, cât și a jocurilor de pregătire.

Nu ne rămâne decât să le urăm reprezentanților formațiilor dâmbovițene să fie inspirați, atât în perioada precompetițională, cât și pe parcursul sezonului.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale