Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.12.2021 00:15

La Târgoviște, săptămâna aceasta, va rula...


A A

Primul film la Cinema Independența după reabilitare

Primul film la Cinema Independența după reabilitare

*Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de echipa din conducerea Primăriei Târgoviște, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă organizate ieri, care va fi programul zilelor în care vor fi rulate filmele. De asemenea, în perioada sărbătorilor este pregătit un program special

 

După o pază de aproximativ 15 ani, la Cinematograful Independeța va rula primul film!  Acesta va fi deschis oficial vineri, 10 decembrie 2021. După o luptă grea a administrației publice locale, în sfârșit, Cinematograful Independența a intrat în subordinea Primăriei Târgoviște, care va fi coordonat prin instituția Teatrului Tony Bulandra. Sala de cinema are aproximativ 500 locuri. Acesta are în dotare cel mai mare ecran de proiectare al unui cinematograf din România. Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de echipa din conducerea Primăriei Târgoviște, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă organizate ieri, care va fi programul zilelor în care vor fi rulate filmele. De asemenea, în perioada sărbătorilor este pregătit un program special.

„De Crăciun vom avea un program special”

„După o pauză de 15-20 de ani vom avea și primele filme proiectate la Cinematograful Independența. Acestea vor avea loc vineri, sâmbătă și duminică, acesta va fi programul clasic al cinematografului. Sigur, în funcție de solicitări mai putem să dăm și alte reprezentații, dar de regulă va funcționa vineri, sâmbătă și duminică. La ora 17:00, vineri va fi primul film, al doilea de la ora 20:00, cu precizarea că sâmbătă și duminică avem și filme pentru copii, începând cu ora 11:00.

De asemenea, de Crăciun vom avea un program special. Sunt filme din 2020, 2021, vom avea pe 17 decembrie și o premieră națională, de asemenea, cam tot ce apare nou, vom încerca să aducem și la Târgoviște. Va începe să funcționeze și site-ul oficial al cinematografului: cinema-indepenta.ro. De acolo se vor putea cumpăra online și biletele. Atribuirea locurilor se va face online, va și program la caserie, cu excepția zilei de luni. Prețul biletelor este afișat pe site. Sunt cele aprobate în ședința de Consiliu Local în urmă cu două luni, cu prețul redus la jumătate pentru pensionari, elevi și studenți. La persoanele cu handicap și dizabilități, intrarea va fi liberă. Dacă nu mă înșel, prețul este 20 de lei, preț întreg, cu 10 lei și pentru filmele românești 12, cu 6 lei, premiera va fi 30 de lei”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Vindecarea lunaticului
Rata de promovare scade la 26,24%, fără note de 10
Suferința și boala în lumina Învierii Domnului
Sfințirea Bisericii Parohiei Izvorul Tămăduirii
Posibilă schimbare majoră pentru Bacalaureat în 2025
Bienala Națională de Artă "Gheorghe Petrașcu", 2024
Potolirea furtunii
Rolul eclezial și cultural al evangheliei învățătoare de la Mănăstirea Dealu
Tineri din Kenya în vizită la Mănăstirea Peștera Ialomiței
852 de elevi s-au înscris la Bac-ul de toamnă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale