Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.07.2024 00:09

„Un sfârșit e un început…”


A A

Mesajul lui Boriga, după despărțirea de Chindia

Mesajul lui Boriga, după despărțirea de Chindia

* „Sunt și voi rămâne pentru totdeauna onorat că am fost parte a acestui proiect județean”, a transmis fostul președinte al grupării târgoviștene, înlocuit cu Marcel Ghergu

 

După patru luni petrecute ca președinte la Chindia, Gabriel Boriga s-a retras de la conducerea grupării târgoviștene. La final de mandat, a ținut să transmită un mesaj public de despărțire. „Un sfârșit e un început… Au fost patru luni provocatoare alături de cea mai iubită echipă sportivă a județului Dâmbovița, Chindia Târgoviște, în care, în calitate de Președinte, am încercat să echilibrăm un proiect sportiv, să îi apropiem pe suporteri, să comunicăm cu și prin media, să stingem din datorii, să schimbăm percepția oamenilor despre cine și ce este Chindia, despre relația cu parteneri sportivi sau comerciali. Sunt și voi rămâne pentru totdeauna onorat că am fost parte a acestui proiect județean și nu voi înceta niciodată să port în inimă culorile și spiritul Chindiei, oriunde mi se vor îndrepta pașii”.

Multe mulțumiri

„Vreau să mulțumesc suporterilor pentru sprijinul constant pe care mi l-au acordat: fără voi, această echipă nu exista niciodată! Mulțumesc, de asemenea, mass-media care a fost alături de Chindia Târgoviște în toată această perioadă, transmițând informațiile de la fiecare conferință de presă si aducând astfel echipa aproape de inimile microbiștilor. Un mare mulțumesc tuturor colegilor din stafful administrativ, alături de care am lucrat zi și noapte, ne-am zbătut până la capăt și am reușit să ne atingem obiectivele manageriale, în ciuda tuturor dificultăților care au fost: mă înclin: Marcel, Ciprian, Mihaela, Georgiana, Dan, Dragoș, Silvia, Dana, Costel. Un sincer mulțumesc lui Dragoș Patru și lui Irinel Voicu. Un cuvânt aparte lui Nicu și întregii academii: You’ll never walk alone! Voi toți cei enumerați mai sus ați demonstrat ca sunteți demni de a duce istoria mai departe și că va curge sânge albastru-roșu prin vene”, a completat Boriga.

„Veți face totul ca spiritul Chindiei să nu moară!”

Finalul a fost despre asociații clubului, cei care susțin financiar gruparea de lângă Turn. „Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc sincer asociaților AFC Chindia Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița si Primăria Municipiului Târgoviște, domnului președinte Corneliu Ștefan și domnului primar Daniel Cristian Stan, pentru sprijinul constant pe care îl acordă Chindiei an de an și fără de care fotbalul nu ar putea exista la Târgoviște la nivel înalt. Niciodată. Urez din inimă multă baftă noii conduceri manageriale, dar și sportive a Chindiei! Vă așteaptă o misiune grea, plină de obstacole și de provocări. Am însă deplină încredere ca voi, târgoviștenii și dâmbovițenii noștri aflați la timonă, veți face totul ca spiritul Chindiei să nu moară, iar spectatorii să fie din nou alături de băieți!”.

 

 

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale