Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.07.2024 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Lupta pentru supraviețuire

Lupta pentru supraviețuire

Chindia Târgoviște pare a fi un pacient în comă, care este ținut în viață de aparate. În situația clubului dâmbovițean, aparatele par a fi Primăria Municipiului Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, cele două instituții care pompează în mod constant bani în conturile Chindiei. Dacă gândim în esență, fiind vorba de bani publici, putem spune că cei care țin în viață echipa antrenată de Marian Vătavu sunt târgovișteni și în cadru mai larg, toți dâmbovițeni.

Chiar dacă reprezentanții instituțiilor amintite mai sus sunt cei care direcționează diverse sume de bani către fotbal, acei bani nu sunt ai lor, sunt bani publici, așa că ceea ce se întâmplă în aceste momente este o normalitate. Acest club se chinuie de prea mult timp. Pe lângă problemele financiare existente, nu trebuie să uităm faptul că timp de patru ani, Chindia Târgoviște a evoluat doar în deplasare. Mai mult, condițiile de pregătire au fost de cele mai multe ori departe de normalitate, iar din punct de vedere financiar, chiar dacă în anumite perioade salariile erau plătite la timp, acestea erau departe de pretențiile primei ligi.

Deși a revenit acasă, clubul târgoviștean nu a reușit să atragă niciun sponsor important, din cauza parcursului sportiv, dar și a instabilității administrative și financiare. Fără un plan serios, Chindia s-a zbătut în mocirlă în ultimul an și jumătate și pare să continue în aceeași direcție. Sprijinul asociaților este important, probabil că situația va fi rezolvată mai devreme sau mai târziu, însă cred că trebuie să se schimbe ceva în cadrul clubului. Dacă se vor repeta greșelile din trecut, Chindia va ajunge în aceeași situație.

Să nu uităm faptul că și la începutul mandatului lui Gabriel Boriga în funcția de președinte a clubului târgoviștean, lucrurile păreau a fi rezolvate, însă nu a fost chiar așa, iar Chindia a rămas fără bani în conturi și cu alte litigii de rezolvat. Indiferent de cine a fost, este și va fi președintele clubului, dacă nu există bani, nu poate fi nimic rezolvat.

Acesta este elementul principal, iar mai apoi, la fel de important este ca președintele clubului să gestioneze bugetul, astfel încât să rezolve problema datoriilor, dar  în același timp să țină echipa la un nivel bun din punct de vedere sportiv. Va urma un sezon dificil, în care lupta pentru supraviețuire va fi una dură, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale