Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.07.2024 00:13

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, anunță...


A A

Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu

Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu

*Ionuț Săvoiu a oferit detalii despre stadiul lucrărilor de modernizare și lărgire a DN 7 între Bâldana și Titu

 

Într-o declarație recentă, Ionuț Săvoiu a anunțat că proiectul de modernizare și lărgire a Drumului Național 7, care leagă Bâldana de Titu, este într-o fază avansată, atingând aproape 30% din stadiul general al lucrărilor. Secretarul de stat a subliniat că echipele de lucru se mobilizează intens pentru a respecta termenul limită de finalizare a investiției, stabilit pentru sfârșitul acestui an.

Proiectul de modernizare și lărgire la patru benzi pe DN7 între Bâldana și Titu este bine consolidat și se află într-o fază avansată. Stadiul lucrărilor se apropie de 30%, iar echipele lucrează din greu pentru a respecta termenul contractual de finalizare până la sfârșitul acestui an”, a declarat Ionuț Săvoiu.

Secretarul de Stat a menționat că, deși lucrările avansează conform planului, proiectul nu este lipsit de provocări. Printre problemele întâmpinate se numără gestionarea utilităților existente și soluționarea unor surprize neașteptate în teren. Cu toate acestea, Ionuț Săvoiu a asigurat că aceste obstacole sunt în curs de rezolvare și că proiectul se află pe un parcurs bun.

Ionuț Săvoiu a subliniat, de asemenea, că în zona de început a drumului, dinspre Bâldana, se poate observa deja conturul noului profil al drumului, iar relocările necesare au fost în mare parte finalizate. „Se vede un progres semnificativ dinspre Bâldana, unde noul profil al drumului începe să se contureze. Lucrările de relocare au avansat bine, și ne așteptăm ca în primăvară să vedem și mai multe progrese”, a adăugat secretarul de stat.

Un alt aspect important menționat de Ionuț Săvoiu a fost coordonarea între diferitele proiecte de infrastructură. „În Lungulețu, se lucrează la suprapunerea între Programul Operațional de Infrastructură Mare (POIM), derulat de Compania de Apă, și proiectul nostru de lărgire a DN 7. Este un proces complex care necesită multă atenție și dialog interinstituțional. Suntem încrezători că vom depăși toate provocările și că lucrările vor continua conform planului”, a declarat Ionuț Săvoiu.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Modernizarea intrării în Târgoviște dinspre Priseaca
Subprefectul Marian Tănase, avertisment sever pentru directorul ANIF Dâmbovița
Corneliu Ștefan, vicepreședinte pentru Regiunea Sud la Congresul PSD
Recalcularea pensiilor, gata până la 1 septembrie 2024
Primul Centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar, în faza de construcție
Continuitate și parteneriate solide în pregătirea alegerilor din 2024
Planurile PSD pentru alegerile din toamnă
PSD Dâmbovița îl susține pe Marcel Ciolacu pentru funcția de președinte al PSD
Lucrările la DN 7 Bâldana - Titu, în plină turație
Centura pentru Pucioasa și Fieni, aprobată de Guvern


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale