Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.08.2024 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Chindia în ascensiune

Chindia în ascensiune

VASILE NEAGU

În partida disputată la Reghin, între Unirea Ungheni și Chindia Târgoviște, contând pentru etapa a 4-a a ligii secunde, elevii lui Marian Vătavu a câștigat în ultimele secunde ale prelungirilor și au legat două victorii consecutive. Golul lui Danu (min. 90+5) demonstrează că antrenorul târgoviștean este înspirat când face înlocuiri, moldoveanul fiind introdus în teren pe finalul partidei (min. 78). Inspirat a fost și în etapa trecută, cu introducerea lui Atanase, și el marcând golul victoriei.

 

Îmbucurător este faptul că după înfrângerea cu Metaloglobus, Chindia tratează mult mai atentă și cu eficiență finalul partidelor. Chiar dacă presa din Ardeal susține că Unirea ar fi meritat chiar victoria, după numărul ocaziilor, important rămâne doar rezultatul final și ascensiunea echipei dâmbovițene, care urcă la jumătatea clasamentului, cu perspectiva de a se apropia de zona play-off, chiar în etapa viitoare. Câteva cuvinte despre marcatorul golului. Daniel Danu este un jucător moldovean, venit chiar în această vară de la Bălți (Republica Moldova), unde a jucat peste 80 de meciuri. Și, pentru că ieri a împlinit 22 de ani, îi urăm multă sănătate și multe reușite în tricoul Chindiei! La mulți ani, Daniel!

 

Această victorie, pe care am prevăzut-o, are darul să instaureze liniștea în jurul echipei, dacă ne referim la suporteri, dar și (mai ales) în interiorul AFC Chindia. Să nu uităm că primele două partide ale sezonului s-au disputat în deplasare, și au fost pierdute cu mari semne de întrebare. Cei care s-au grăbit să pună tunul pe echipă (lăsăm de-o parte criticile... normale în asemenea momente), cred că au început să-și reproșeze că au făcut-o. DÂMBOVIȚENIZAREA echipei din Triunghi solicită ceva răbdare și trebuie ținut cont de acest lucru. Cristian Bălașa, team-managerul Chindiei, chiar a accentuat, declarând. „Am avut șapte dâmbovițeni titulari, 70 la sută din jucătorii din lot sunt dâmbovițeni, toți din staff suntem de aici”. Este un adevăr care trebuie să ne bucure pe toți, dar și să înțelegem că acest proiect nu se poate face doar cu soare pe cerul Târgoviștei.

 

Și la Reghin, jucătorii veterani și-au făcut datoria, cu Daniel Florea în frunte. Menționăm că portarul Contra devine tot mai... imbatabil, Sabău un elev silitor între Martac și Cornel Dinu, căpitanul de la Reghin, iar Grubac începe să-și... prezinte veleitățile. S-a pus și de un meci în nocturnă, atât de așteptat la Târgoviște, și chiar în etapa care urmează, a 5-a, adică marți, 3 septembrie, ora 20.30, Chindia - Afumați. Liderul Ligii a 2-a este acum CSM Slatina, cu 10 puncte. O victorie a Chindiei cu echipa de lângă Capitală poate, așa cum am amintit, să plaseze echipa noastră chiar în grupul primelor șase.

 

Sperăm ca după „recordul” de minima asistență (400 spectatori), de la partida cu CSC Șelimbăr, marți seară să asistăm la unul fără ghilimele. Dacă nici acum, când sunt șanse pentru continuarea ascensiunii, și în condiții decente cu nocturnă, suporterii nu se avântă spre stadion, atunci când? Sperăm, totuși, că o vor face. Să felicităm Chindia pentru victoria de la Reghin!

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale