Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.07.2024 00:15

Prin AJOFM Dâmbovița,


A A

410 de locuri de muncă vacante

410 de locuri de muncă vacante

Persoanele calificate, interesate să ocupe un loc de muncă, pot accesa unul dintre cele 362 de posturi vacante aflate astăzi în baza de date a AJOFM Dâmbovița.

Dintre acestea menționăm: mecanic auto, agent securitate, ajutor bucătar, ambalator manual, agent servicii client, crescător păsări, croitor, confecționer articole textile, factor poștal, lucrător gestionar, menajeră, manipulant mărfuri, montator subansamble, ospătar, stivuitorist, operator mașini comandă numerică, maistru de lumini, operator la fabricarea nutrețurilor, maistru instalator în construcțiilor, lucrător gestionar, conducător auto, șofer automacaragiu, vânzător la domiciliul clientului pe bază de comandă, agent transporturi, casier, dispecer, grafician calculator, agent de vânzări, conducător auto transport persoane, operator calculator, ospătar, recepționer hotel, operator registrator,  recepționer medical, lucrător - sortator la deșeuri reciclabile, bucătar, electrician în construcții, instalator apă-canal, confecționer – montator tâmplărie aluminiu, laborant chimist, barman, electrician întreținere – reparații, macaragiu, magaziner, spălător vehicule și strungar universal. 

Pentru persoanele cu studii superioare sunt ofertate 10 posturi: manager sisteme de transport, șef sală restaurant, economist, inginer construcții civile, inginer zootehnist, medic veterinar, programator producție, secretară, manager și inginer ecolog. Muncitorii necalificati au la dispoziție 38 locuri de muncă în domeniul confecțiilor textile, agricultură și construcții.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 

 

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Scandal cu răniți și arestări
Numărul salariaților, în creștere
Bebeluș născut în ambulanță
Rata șomajului, în ușoară creștere: 3,08%
Accident pe DN 7, la Serdanu
Accident grav cu un șofer începător pe DN 72A
Sprijin pentru Centrul pentru Persoane Vârstnice din Racovița
Accidente rutiere printre aburi de alcool
Accesibilizarea Fondului Forestier
Trei bărbați arestați în scandalul botezului de la Teiș


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale