Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.07.2024 00:20

Editorial


A A

Crin Antonescu de ce nu?

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar fără a fi un simpatizant al actualului Partid Național liberal, al cărui lider eclatant a fost, mi-a fost dor de Crin. Și nu pentru că este istoric ca și mine, dar a plăcut cât a fost activ în viața politică, până și adversarilor politici. A fost, însă, alungat din această viață politică de lucrăturile infatuatului herr Klaus Werner Iohannis, căruia îi venise pofta de a fi înscăunat la Cotroceni.

Și nu mai este niciun secret că l-au cocoțat acolo și niște „puteri străine” (bineînțeles, pentru a le face jocul toxic de interese, și l-a făcut cu devotare antiromânească), dar și fostul șef militar al serviciului de informații, d-alde coldea, un tip sinistru care, la rându-i, a servit (și servește și acum, când este trecut în rezervă), interesele altora de peste fruntarii. Crin însuși ne-a deconspirat acest adevăr.

Românii, foarte mulți, au regretat că s-a retras în anonimat. Eu cred, și la fel ca mine cred destui locuitori ai patriei, că ar fi timpul pentru Crin să iasă din această umbră și, acum, când este în deplinătatea puterilor, având la activ și o solidă experiență, să revină în viața politică. Pentru liberali ar fi un câștig imens. Și pentru români, de asemenea.

Și, de ce nu, ar fi un câștig pentru țară și dacă ar candida la președinție ar fi bine să o facă. Liberalii, dacă ar avea minte, l-ar rechema acum acasă. Cu Crin la înaintare în campania electorală, ar avea sorți de izbândă. Cu Generalul Ciucă, bătălia va fi pierdută. Poate... Hai, liberalilor, rechemați-l!

 

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)
Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (I)
România, amenințată, cu armata... dezarmată
Jurnal de război: Al doilea Kursk (II)
Jurnal de război: Al doilea Kursk (I)
S-a întâmplat acum 80 de ani (II)
S-a întâmplat acum 80 de ani (I)
Nu știu cât de penibil sunt!
Dezinfecție totală în sistemul medical românesc!
Simpatie pentru limba rusă în Armenia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale