19.06.2024 00:19

Investiții masive pentru transportul public la Târgoviște

Investiții masive pentru transportul public la Târgoviște
Galerie foto

*Primele zone abordate în cadrul acestei etape includ Piața Vlad Țepeș, bulevardul I.C. Brătianu (în zonele Minion și Catedrală), precum și bulevardul Unirii

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat lansarea celei de-a doua etape a proiectului de montare a stațiilor noi de autobuz. Acest proiect vizează modernizarea și înlocuirea stațiilor vechi cu unele noi și moderne, pentru a îmbunătăți infrastructura de transport public a orașului.

Primele zone abordate în cadrul acestei etape includ Piața Vlad Țepeș, bulevardul I.C. Brătianu (în zonele Minion și Catedrală), precum și bulevardul Unirii. Primarul a subliniat importanța acestui proiect pentru locuitorii orașului: „Am început montarea noilor stații de autobuze, astfel încât, pe tot cuprinsul municipiului Târgoviște, să avem stații noi și moderne”, a declarat Daniel Cristian Stan.

Această inițiativă face parte dintr-un plan mai amplu de modernizare a transportului public din Târgoviște, care urmărește să ofere condiții mai bune și mai confortabile pentru cetățeni, promovând totodată utilizarea mijloacelor de transport ecologice.

Proiectul se desfășoară conform graficului, iar autoritățile locale sunt încrezătoare că finalizarea acestuia va contribui la îmbunătățirea calității vieții în municipiu.

 

 

Ștefan Khalil