13.02.2024 00:09

Voința Buciumeni, cu gândul la promovare

Voința Buciumeni, cu gândul la promovare
Galerie foto

* Echipa manageriată de Sandu Dragomir s-a impus prin constanță, având cele mai multe victorii obținute, dar și cele mai puține eșecuri suferite

 

Voința Buciumeni va relua competiția la Liga a 6-a din postura de lider al Seriei Nord, una foarte puternică. Echipa manageriată de Ion (Sandu) Dragomir s-a impus prin constanță, având cele mai multe victorii obținute (9), dar și cele mai puține eșecuri suferite (2). Principalii marcatori ai echipei din Buciumeni sunt Alexandru Vlădoiu (7), Robert Badea (4), Georgian Dumitrescu (4), Albert Iov (4), Iulian Vintilă (4) și Robert Manea (3).

Urmăritoare puternice

Doar prima clasată din Seria Nord promovează în Liga a 5-a, însă liderul din Buciumeni (30p) are o concurență puternică. Voința Bezdead (27p), AS Malu cu Flori (27p) și Viitorul Pietroșița (26p) țințesc, la rându-le locuri fruntașe. Nici Sportul Runcu (21p) sau Valahii Târgoviște (20p) nu au renunțat la gândul promovării, ultima numindu-l ca antrenor pe Cristian Cherchez, gogheterul all-time al Chindiei Târgoviște. Seria este completată de Cetatea Târgoviște, Gloria Mănești, Muscelul Văleni și Gloria Doicești. Competiția la Liga a 6-a se reia pe 10 martie.

 

 

 

C.M.