13.06.2024 00:20

Victoria electorală în Dâmbovița

Victoria electorală în Dâmbovița
Galerie foto

Chiar dacă unii se vor supăra pe mine și mă vor acuza de partizanat, le spun cu toată sinceritatea că vor fi într-o profundă eroare. Și știți de ce? Pentru că orbiți, poate, de patimă politicianistă, nu vor să vadă, da, realitatea din teren.

Căci tocmai această realitate, pe care doar orbii nu o văd, mă determină să îi felicit tot cu sinceritate pe cei doi mari câștigători ai „localelor” în Dâmbovița: Corneliu Ștefan - președintele Consiliului Județean, și Daniel Cristian Stan - Primarul capitalei județului, municipiul Târgoviște, care au fost locomotive puternice ale Organizației Județene a PSD.

În mandatele celor doi, și județul, și Târgoviștea voievodală au cunoscut o remarcabilă redefinire, și economică, în ceea ce privește infrastructura, modernizarea smart producându-se în ritm alert. Tocmai de aceea nu trebuie să mire pe nimeni că și la președinția Consiliul Județean și la funcția de primar al municipiului Târgoviște, candidații PSD, cum se spune, au învins „en fanfare”. Ca de altminteri și Constantin Ana la Pucioasa, care de-a lungul celor două mandate, a schimbat în bine peisajul urbanistic al singurei stațiuni balneo-climaterice din județ.

„Omul sfințește locul”, iată o vorbă înțeleaptă a Românului și care este perfect aplicabilă în cazurile amintite. Și ca să nu fiu pus la zid că nu sunt echidistant/imparțial, să amintesc că și liberalul Marius Caravețeanu, la Răcari, și-a adjudecat biruința confortabilă la urne, tot pe principiul „omul sfințește locul”.

Așadar, Dâmbovița va fi etichetat cu insatisfacție de unii ca fiind „județul roșu”. Și? Mințile raționale n-ar trebui să țină seama de culorile politice, ci de fapte. În Dâmbovița, faptele cu adevărat relevante au fost / sunt în majoritate opera managementului PSD-ist. Asta este! Felicitări, Corneliu Ștefan! Felicitări, Daniel Cristian Stan! Aveți în propriile mâini viitorul străvechiului județ Dâmbovița și al legendarei sale capitale istorice. Succes!

 

 

George Coandă