10.07.2024 00:07

Titu joacă astăzi în Cupa României

Titu joacă astăzi în Cupa României
Galerie foto

* De partea cealaltă, formația din Profa a reușit să pună mâna pe acest trofeu, venind din Liga a 5-a

 

La începutul lunii iulie Federația Română de Fotbal a anunțat programul fazei regionale a Cupei României, ediția 2024-2025. Învingătoarele din fiecare județ, respectiv București, joacă pentru șapte locuri în turul următor al Cupei. Pentru asta, cele 42 de echipe au fost împărțite în grupe de câte trei formații, câte două în fiecare din cele șapte regiuni. Au rezultat trei meciuri în fiecare grupă. Câștigătoarele grupelor vor juca finala regiunii, iar echipa învingătoare va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se va califica în următoarea fază, Turul 1.

Titu joacă în Grupa 1 din Regiunea 5

Meciurile din faza grupelor vor avea loc pe 10, 13 și 17 iulie. Câștigătoarea fazei județene în Dâmbovița a fost Urban Titu, iar echipa promovată în Liga a 3-a va face parte din Grupa 1 a Regiunii a 5-a, alături de CSL Nanov (Teleorman) și Lupii Profa (Olt). Din grupa 2 fac parte CS Domnești (Argeș), Chimia Râmnicu Vâlcea (Vâlcea) și Avântul Pielești (Dolj). Meciurile din faza grupelor vor avea loc pe 10, 13 și 17 iulie.

Debut în deplasare

Astăzi, de la ora 18.00, Urban Titu joacă în deplasare, cu Lupii Profa. Meciul se joacă pe stadionul „Lupii” și este prima partidă oficială din noul sezon pentru echipa dâmbovițeană. În faza județeană a Cupei României, Urban Titu a debutat în turul 3, atunci când a învins-o la limită, 3-2, pe Viitorul Cojasca. Au urmat victorii cu Viitorul Șelaru (5-1),  ACS Burduca (2-0), Roberto Ziduri (4-1) și Recolta Gura Șuții (3-0). De partea cealaltă, formația din Profa a reușit să pună mâna pe acest trofeu venind din Liga a 5-a. Astfel, putem consideră această reușită drept una surprinzătoare. În finală, echipa nou promovată în Liga a 4-a a învins-o pe Recolta Stoicănești, echipă care s-a clasat în ultimul sezon pe locul 6 în Liga a 4-a, cu 1-0. La partida respectivă, antrenorul Constantin Mitrache a ales următoarea formulă de start: Viorel Pîrvu, Alexandru Gheorghișor, Costel Fieraru, Gigi Mitrache, Marian Coman, Andrei Badea, Mihai Oprea, Dragoș Furtună, Iulian Vladu, Cristian Matei, Alin Burcea.

 

 

 

Cosmin Sava