14.06.2024 00:09

Titu - Ișalnița se joacă duminică

Titu - Ișalnița se joacă duminică
Galerie foto

* Manșa tur este programată duminică, ora 18.00, pe stadionul din Hagioaica, fiind estimată o audiență record

 

Duminică, de la ora 18.00, se joacă manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a dintre Urban Titu și Metropolitan Ișalnița. Campioana din Dâmbovița dispută primul meci din postura de echipă gazdă, urmând ca returul, în județul Dolj, să aibă loc pe 23 iunie, de la ora 17.30. Urban Titu a avut un sezon perfect până acum, reușind să câștige atât campionatul județean, cât și faza județeană a Cupei României, și își dorește să revină în eșalonul de bronz al fotbalului românesc, acolo de unde s-a retras în toamna anului 2017.

Parcurs bun

Urban Titu a reușit să câștige titlul de campioană județeană după un parcurs aproape perfect. Echipa pregătită de Marian Vătavu a încheiat sezonul cu 79 de puncte, la șase lungimi distanță de ocupanta locului secund, Recolta Gura Șuții. Urban a avut un parcurs aproape perfect, cu 25 de victorii, 4 remize și o singură înfrângere. De partea cealaltă, Metropolitan Ișalnița, echipă înființată în anul 2015, a încheiat sezonul cu 75 de puncte, înregistrând 24 de victorii, 3 remize și 3 înfrângeri.

Lotul formației din Ișalnița

Lotul echipei antrenate de Adrian Gheorghiță este format din următorii jucători: Cosmin Chiriță, Laurențiu Blica – Mihai Chiriță, Ștefăniță Sgubin, Mircea Sgubin, Ionel Vătu, Alex Dreșcă, Ionuț Țucă, Ovidiu Grigorie, Cătălin Țenovici, Dorin Preda, Leonard Năstase, Mihai Ivan, Cătălin Gheorghiță, Liviu Iacob, Ionuț Bojica, Robert Nebancea, Șegău Călin, Ionuț Ionele, Andi Tănasie și Daniel Cotoșman.

„Cred că putem face pasul la Liga a 3-a”

Gheorghiță a transmis că Urban Titu este o echipă puternică, dar crede că Ișalnița poate promova în Liga a 3-a. „A fost un campionat foarte greu, dar am reușit să ne impunem, pentru că avem o echipă bună, unită și frumoasă. Am fost în majoritatea etapelor pe primul loc, dar, repet, nu ne-a fost ușor. Îi felicit pe băieți pentru tot ce au făcut! I-am urmărit pe cei de la Titu, pentru că, din fericire, acum majoritatea echipelor își filmează meciurile, le dau live. Am văzut ultimele trei meciuri și jocul de Cupă, și pot spune că au o echipă foarte bună. Eu consider însă că noi avem o echipă experimentată și putem câștiga barajul. Chiar cred că putem face pasul la Liga a 3-a. Ar fi frumos să revenim în cel de-al treilea eșalon al țării, după o pauză de vreo 7 ani”, a transmis antrenorul echipei din Ișalnița pentru gds.ro.

 

 

 

Cosmin Sava