28.05.2024 00:18

Târgoviște, pe podiumul național la fonduri UE

Târgoviște, pe podiumul național la fonduri UE
Galerie foto

*Fondurile europene, accesate prin Programul Operațional Regional, au fost esențiale pentru finalizarea numeroaselor proiecte din oraș

 

Municipiul Târgoviște a atins un remarcabil loc 3 la nivel național în privința valorii fondurilor europene atrase, cu un raport impresionant de 868 de euro per locuitor. Această performanță plasează Târgoviștea pe primul loc în Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia, în clasamentul municipiilor reședință de județ.

Fondurile europene, accesate prin Programul Operațional Regional, au fost esențiale pentru finalizarea numeroaselor proiecte din oraș, demonstrând astfel eficiența și determinarea administrației locale în utilizarea resurselor disponibile pentru dezvoltare.

„Poate că unora le este greu să creadă (deși sunt cifre oficiale), poate că și noi ne-am «speriat» când am calculat, poate că…poate că… Dar, la final, rămâne amprenta că toată munca și toate energiile și toate ambițiile noastre au rezultate. E doar o imagine de parcurs a ceea ce facem, în fiecare zi, în orașul nostru. Vă mulțumesc!”, a transmis primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil