08.07.2024 00:11

Tăcerea de la Chindia

Tăcerea de la Chindia
Galerie foto

Chindia Târgoviște s-a reunit pe 27 iunie, la baza proprie, însă reprezentanții clubului nu au oferit prea multe informații legate de jucătorii prezenți la antrenament, de staff-ul tehnic sau programul din perioada următoare. Din imaginile postate pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean s-a putut vedea faptul că antrenamentul a fost condus de Marian Vătavu, antrenor în sezonul precedent la Urban Titu, și Nicu Croitoru, vicepreședinte al Chindiei în ultime ediție de campionat.

Iar aici se opresc noutățile legate de clubul târgoviștean. S-au promis informații legate despre activitatea clubului, însă acestea au întârziat să apară. Dacă în mandatul lui Gabriel Boriga s-a comunicat destul de bine și a existat transparență în privința activității de la clubul târgoviștean, se pare că lucrurile s-au schimbat. Ceea ce se întâmpla în aceste momente ne aduce aminte de mandatul lui Marcel Ghergu, cel care prefera să comunice puțin și să stea departe de atenția presei și a microbiștilor.

Dacă acesta este sau nu noul președinte al Chindiei, nici acest lucru nu îl cunoaștem în mod oficial. Tăcerea de la clubul târgoviștean nu este deloc bună, pentru că suporterii se vor îndepărta și mai mult de echipa care le-a produs multă dezamăgire în ultimele două sezoane. Nimeni nu știe ce se întâmplă la Chindia, ce își propune această formație în următoarea stagiune, iar acest lucru este îngrijorător. Poate în spatele acestei strategii se stabilește un proiect sănătos, care să o ducă pe Chindia înapoi în prima ligă, însă e greu de crezut, ținând cont de problemele financiare din ultima perioadă. Un lucru este clar, suporterii merită să știe ce se întâmplă cu echipa lor de suflet.

Zvonurile pot agita apele în jurul clubului de lângă Turnul Chindiei. Cel mai indicat ar fi ca reprezentanții clubului să prezinte informații oficiale legate de activitatea formației care va juca și anul viitor în liga secundă. S-au făcut multe greșeli în ultimii ani, iar istoria nu trebuie să se repete. Chindia merită mai mult, suporterii merită mai mult, iar cei care au preluat frâiele acestui club trebuie să demonstreze că sunt capabili să îi ridice nivelul, nu să îl afunde și mai rău în mocirlă.

 

 

 

 

Cosmin Sava