10.06.2024 10:52

Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale

Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Galerie foto

Ștefan Khalil

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, liderul PSD și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat un succes remarcabil pentru partidul pe care îl conduce! PSD Dâmbovița a înregistrat cel mai mare scor politic din istoria sa în județ, atrăgând și cel mai mare număr de voturi pentru președinția Consiliului Județean.

Victorie pentru Dâmbovița și dâmbovițeni! Duminică, 9 iunie, am stabilit cel mai mare scor politic pe care PSD Dâmbovița l-a obținut vreodată în județul nostru, dar și cel mai mare număr de voturi primite vreodată de un candidat al PSD Dâmbovița la președinția Consiliului Județean", a transmis Corneliu Ștefan.

Liderul PSD Dâmbovița a mulțumit tuturor cetățenilor care i-au acordat încrederea pentru a continua în funcția de președinte al Consiliului Județean pentru următorii patru ani. Corneliu Ștefan a subliniat că proiectele PSD sunt perfect aliniate cu așteptările și nevoile locuitorilor din Dâmbovița.

Împreună suntem cea mai puternică echipă", a adăugat Corneliu Ștefan, subliniind determinarea și angajamentul echipei sale pentru dezvoltarea județului.