05.02.2024 00:17

Se apropie „Vacanța de schi”

Se apropie „Vacanța de schi”
Galerie foto

*Vacanța de schi pentru elevii din Dâmbovița este programată în intervalul 19-25 februarie 2024. În această perioadă, și alte 25 de județe vor intra în vacanță

 

Cu toții așteaptă cu nerăbdare vacanțele școlare, iar pentru elevii din Dâmbovița, se apropie momentul mult așteptat al „Vacanței de schi”. În contextul organizării anului școlar pe module și a activităților extrașcolare distribuite în intervale diferite, vacanțele sunt programate în funcție de județ, iar februarie aduce o pauză, motiv de bucurie pentru tinerii pasionați de sporturile de iarnă.

Vacanța de schi pentru elevii din Dâmbovița este programată în intervalul 19-25 februarie 2024. În această perioadă, și alte 25 de județe vor intra în vacanță, oferind elevilor din această regiune oportunitatea de a se relaxa și de a se bucura de activitățile de iarnă.

Județele care vor începe vacanța în aceeași perioadă sunt: Bihor, Sălaj, Cluj, Caraș-Severin, Hunedoara, Gorj, Argeș, Olt, Teleorman, Ilfov, Municipiul București, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila, Vrancea, Galați, Covasna, Harghita, Neamț, Vaslui, Iași și Botoșani.

Așadar, elevii din Dâmbovița se pregătesc să-și încarce bateriile în timpul vacanței, având ocazia să se bucure de timpul liber înainte să reînceapă orele și... evaluările!

Ștefan Khalil