06.02.2024 00:19

Reabilitare energetică de amploare pentru blocuri de locuințe

Reabilitare energetică de amploare pentru blocuri de locuințe
Galerie foto

*Proiectele vizau renovarea și regenerarea energetică a unor ansambluri rezidențiale, contribuind astfel la îmbunătățirea eficienței energetice și confortului locuitorilor

 

La cea mai recentă ședință a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște, au fost aprobate proiecte pentru reabilitarea energetică a unui număr important de blocuri de locuințe din municipiu. Proiectele vizau renovarea și regenerarea energetică a unor ansambluri rezidențiale, contribuind astfel la îmbunătățirea eficienței energetice și confortului locuitorilor.

În cadrul ședinței, au fost avizate proiectele pentru: Blocul J2 de pe bulevardul Independenței: A fost aprobată documentația de avizare pentru renovarea energetică a acestui bloc de locuințe; Blocul J3 de pe bulevardul Independenței: Consilierii au avizat lucrările de intervenții necesare pentru regenerarea energetică a acestui obiectiv de investiții; Blocul J4 de pe bulevardul Independenței: S-a aprobat documentația de avizare a lucrărilor pentru renovarea energetică a acestui bloc; Blocul J5: Proiectul de hotărâre privind avizarea lucrărilor de intervenții pentru regenerarea energetică a acestui bloc a fost, de asemenea, aprobat.

Numărul total al blocurilor care vor beneficia de aceste proiecte de reabilitare energetică este de patru. Această inițiativă este pentru a promova sustenabilitatea și de a îmbunătăți condițiile de viață ale comunității locale. Astfel, toți cei 21 de consilieri aleși au votat în unanimitate pentru aprobarea acestor proiecte.

 

 

Ștefan Khalil