19.07.2024 00:12

PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu

PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Galerie foto

* „Suntem hotărâți să obținem un rezultat la fel de bun, iar acest lucru îl vom face doar păstrând aceeași strânsă legătură cu fiecare dâmbovițean în parte”

 

Conducerea PSD Dâmbovița a finalizat miercuri, 17 iulie 2024, analiza rezultatelor alegerilor din 9 iunie alături de colegii primari, viceprimari și președinți de organizații din zonele Moreni și Băleni! După ce s-au luat toate măsurile de consolidare a organizațiilor  din teritoriu, social democrații dâmbovițeni au intrat în dispozitiv, cu toate că este perioada concediilor de vară, și se pregătesc pentru câștigarea alegerilor parlamentare și prezidențiale. În acest sens, liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan  a declarat că „doar păstrând aceeași legătură strânsă cu fiecare dâmbovițean în parte”, social democrații pot câștiga și alegerile viitoare.

„Scorul politic obținut de PSD în județul Dâmbovița este cel mai bun barometru al alegerilor prezidențiale și parlamentare care vor veni. Suntem hotărâți să obținem un rezultat la fel de bun, iar acest lucru îl vom face doar păstrând aceeași strânsă legătură cu fiecare dâmbovițean în parte.  Pentru că PSD Dâmbovița este singurul partid din județ care a demonstrat că politica se face pentru oameni.  PSD Dâmbovița întotdeauna Alături de Oameni!”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Violeta Stanciu