14.06.2024 00:11

Promovarea echipei din Titu, un obiectiv major pentru AJF Dâmbovița

Promovarea echipei din Titu, un obiectiv major pentru AJF Dâmbovița
Galerie foto

* Urban are jucători cu mare potență fizică, în asta constă puterea echipei pregătite de Marian Vătavu

 

Promovarea echipei Urban Titu în Liga a 3-a nu este doar dorința jucătorilor, fanilor și, desigur, a conducerii acestei echipe, ci și a tuturor iubitorilor de fotbal din județul Dâmbovița și, bineînțeles, a forului județean de fotbal, AJF, sau mai ales. După doar câțiva ani de muncă asiduă, prin schimbarea întregii mentalități îmbătrânite, conducerea acestei adevărate fabrici de coordonare, modernizare și impunere, pentru dezvoltarea fotbalului dâmbovițean, are toate șansele reale să-și arate profesionalismul.

Rezultatul de acasă este hotărâtor

Barajul de promovare, dintre Urban Titu și Metropolitan Ișalnița, campioana județului Dolj, capătă valențe de mare interes, chiar dacă dubla se joacă chiar în perioada Campionatului European 2024, adică pe 16 și 23 iunie. Din fericire, România nu joacă în aceste zile, motiv de prezență maximă la jocul tur de la Hagioaica. După prezentarea Finalei Cupei României, faza județeană, în care Urban a câștigat detașat (3-0 cu Recolta Gura Șuții), am primit multe telefoane cu privire la acest baraj. Ce le-am spus lor, celor interesați de acest prim joc, este ceea ce voi face și eu, adică să fim la fața locului, pe 16 iunie, fiindcă rezultatul de acasă este hotărâtor pentru Urban.

Țiți Dumitru apreciază campioana din Titu

După o grămadă de ani, județul Dâmbovița, prin profesionista AJF, mai poate urca oehipă în Liga a 3-a. Pentru mine este o convingere majoră. Vorba lui Țiți Dumitriu, marele internațional, lângă care am văzut Finala Cupei României, faza județeană de pe „Eugen Popescu”. „Această echipă face față și în Liga a 2-a”! Știu de ce a exagerat... puțin, în joc era și ginerele său. Cu toate acestea, și eu cred că Urban are mari șanse de promovare. Mi-a plăcut jocul acestei echipe, cam cumpătat (cu gândul la baraj), dar frumos, elevat și chiar spectaculos. Urban are jucători cu mare potență fizică, în asta constă puterea echipei. Nu cred că Ișalnița are forță în fața unui adversar atât de dinamic.

Titu este o echipă de forță

Da, Titu este o echipă de forță, impulsivă și chiar rea, în sensul limitat al sportivității. Convins fiind că va obține saltul în Liga a 3-a, propun, încă de acum, ca jucători precum Dicu, Stoica, Moțoi, Logofătu, Bucur, Verdeș și alții să fie testați de antrenorii Chindiei și să nu mai aducem la Târgoviște nulități din toată țara, pe grămezi de bani. Avem, în județ, destui fotbaliști de valoare. Avem si antrenori și președinți cu experiență! Dar, mai întâi, SUCCES, URBAN TITU, în dubla manșă cu Ișalnița!

 

Notă: Sunt sigur de promovarea echipei URBAN TITU! Succes, băieți!

 

 

Vasile Neagu