15.05.2024 00:19

Proiecte majore pentru dezvoltarea infrastructurii de transport

Proiecte majore pentru dezvoltarea infrastructurii de transport
Galerie foto

*Proiectul în cauză, ce privește modernizarea unor drumuri importante precum DJ 712 și DJ 720 A, a fost susținut în unanimitate de către cei 18 aleși locali prezenți în sală, iar un consilier a participat prin intermediul platformelor online

 

La ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște, desfășurată la începutul acestei săptămâni, au fost puse în discuție și ulterior aprobate 24 de proiecte de hotărâre. Printre acestea, unul dintre cele mai semnificative vizează modernizarea infrastructurii de transport județean, prin modificarea unor hotărâri anterioare și aprobarea unui acord de parteneriat.

Proiectul în cauză, ce privește modernizarea unor drumuri importante precum DJ 712 și DJ 720 A, a fost susținut în unanimitate de către cei 18 aleși locali prezenți în sală, iar un consilier a participat prin intermediul platformelor online. Ședința a fost condusă de viceprimarul Cătălin Rădulescu.

Atmosfera a fost una pașnică, de la început până la sfârșit, fără să pară că ar fi început deja campania electorală pentru alegerile locale din 9 iunie 2024 sau, probabil, aleșii locali își rezervă forțele pentru următoarele patru săptămâni.

 

 

 

Ștefan Khalil