23.07.2024 00:09

Primăria a alocat 320.000 de euro pentru Chindia

Primăria a alocat 320.000 de euro pentru Chindia
Galerie foto

* Pe parcursul anului 2024 gruparea târgovișteană a încasat aproximativ 700.000 de euro de la instituția condusă de Cristian Stan

 

Într-o perioadă în care situația Chindiei Târgoviște nu este una deloc roz, au apărut și câteva vești bune. La finalul săptămânii trecute, Primăria Municipiului Târgoviște a alocat 320.000 de euro pentru clubul condus de Marcel Ghergu, această acțiune fiind votată de consilierii locali. Astfel, în total, pe parcursul anului 2024, Chindia Târgoviște a încasat aproximativ 700.000 de euro de la instituția condusă de Cristian Stan.

Se așteaptă rectificarea bugetară de la CJ Dâmbovița

Rămâne de văzut dacă clubul de lângă Turnul Chindiei se va bucura de o nouă infuzie de capital după rectificarea de la Consiliul Județean Dâmbovița, care va avea loc la finalul lunii. Clubul târgoviștean este măcinat de datorii, înregistrându-se foarte multe litigii, iar singurul punct de sprijin vine din zona asociaților, pentru că mediul privat nu pare dornic să se implice în proiectul de la Chindia.

În altă ordine de idei, Chindia Târgoviște se află într-un stagiu de pregătire centralizat la Mogoșoaia. De asemenea, în mod oficial, Chindia nu a punctat la capitolul veniri. În schimb, au plecat câțiva jucători de bază din ultima stagiune. Noul sezon de Liga a 2-a începe în primul weekend din luna august, iar Chindia va avea primul meci în deplasare, cu Metaloglobus București.

 

Cosmin Sava