29.02.2024 00:18

Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL

Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL
Galerie foto

*Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, este ferm convins că social democrații vor câștiga cel puțin un oraș și 5 localități în plus, față de ceea ce au în prezent, la alegerile locale, iar la parlamentare 6 mandate, din 10, vor merge la Partidul Social Democrat

 

Violeta Stanciu


 

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan nu crede că partidul său va pierde voturi  la alegerile care urmează să aibă loc în cursul acestui an, în urma alianței cu liberali, a comasării alegerilor și a listelor comune PSD-PNL la europarlamentare! Ba dimpotrivă, liderul PSD Dâmbovița este ferm convins că social democrații vor face o figură frumoasă și vor câștiga cel puțin un oraș și 5 localități în plus, față de ceea ce au în prezent, la alegerile locale, iar la parlamentare 6 mandate, din 10, vor merge la Partidul Social Democrat.

„Din punct de vedere al Organizației PSD Dâmbovița suntem pregătiți pentru alegeri în toate cele 89 de localități. Pe 9 iunie 2024, în afara localităților pe care le avem astăzi conduse de colegi din PSD, vom avea localități pe care le vom câștiga. Cel puțin un oraș, ca să o lămurim foarte clar, și bineînțeles minim 5 localități, care astăzi sunt conduse de primari din partea Partidului Național Liberal, vor avea primar de la PSD pe 9 iunie 2024. Noi, la Dâmbovița, PSD suntem pregătiți și pentru alegerile parlamentare și vom lua cel puțin un mandat în plus față de ce avem astăzi. Pe scorul pe care o să-l obținem la alegerile locale și pe toate evaluările pe care le avem în interiorul Organizației PSD Dâmbovița noi pentru alegerile parlamentare ne-am propus să luăm 6 mandate, din 10, pentru Partidul Social Democrat”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.