18.09.2023 00:10

Prima înfrângere pentru Pucioasa

Prima înfrângere pentru Pucioasa
Galerie foto

* Echipa antrenată de Sică Bîrdeș rămâne cu 5puncte după patru etape și în următoarea etapa va juca în deplasare la CSO Plopeni

 

COSMIN SAVA


 

În etapa a 4-a din această ediție a Ligii a 3-a, FC Pucioasa a jucat pe teren propriu în compania formației prahovene CS Blejoi. Meciul se anunța unul echilibrat, ținând cont de faptul că ambele echipe aveau un început decent de sezon. Pentru partida cu CS Blejoi, Sică Bârdeș a ales următoarea formulă de start: Ghițescu - Simion, Marina, Dragnea, Samoilă - Petre, Enache, Ioniță - Zamfir, Calofir, Croitoru, iar pe parcursul meciului au mai intrat Fuiorea, Brătucu, Serafim, Diță și Vasilescu.

Toate golurile s-au marcat în prima repriză

Echipa dâmbovițeană a început rău meciul, iar Costache a reușit să deschidă scorul în minutul 9. Pucioasa a revenit rapid, a egalat prin Calofir în minutul 15, dar echipa din Blejoi a forțat și a revenit în avantaj în minutul 35, grație reușitei semnate de Dima. Formația lui Sică Bârdeș nu a avut forța să revină în partea secundă a jocului și a cunoscut pentru prima dată în acest sezon gustul înfrângerii. Pucioasa rămâne cu 5 puncte după patru etape și în următoarea etapa va juca în deplasare la CSO Plopeni, echipă care a pierdut în această etapă cu CS Dinamo București, 0-2.