14.05.2024 00:18

Premierul Marcel Ciolacu și conducerea CJD, pe șantierul DN 7 Bâldana – Titu

Premierul Marcel Ciolacu și conducerea CJD, pe șantierul DN 7 Bâldana – Titu
Galerie foto

*Cu sprijinul Guvernului, urmează să înceapă și lucrările de extindere la patru benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște, în lungime de 44 de kilometri, cu o valoare a proiectului de aproximativ un miliard de lei * În plus, a fost semnat un contract de proiectare și execuție pentru modernizarea celor 58,8 kilometri ai DN71, care leagă Târgoviștea de Sinaia

 

Vizita premierului Marcel Ciolacu în județul Dâmbovița a început de la șantierul de lucru ce privește reabilitarea și extinderea la patru benzi a DN7 Bâldana – Titu. Primul-ministru al României a fost întâmpinat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița - Corneliu Ștefan, primarul municipiului Târgoviște - Daniel Cristian Stan, prefectul județului - Claudia Gilia, secretarul de stat în Ministrul Transporturilor și Infrastructurii - Ionuț Săvoiu și parlamentarii dâmbovițeni.

Proiectul de modernizare a celor 21,4 kilometri ai drumului, așteptat de comunitate încă din 2007, implică o investiție de aproximativ 242 de milioane de lei. În plus față de extinderea la patru benzi, proiectul include și construcția a patru poduri noi, reabilitarea a trei poduri existente, precum și amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părți ale drumului.

Cu sprijinul Guvernului, urmează să înceapă și lucrările de extindere la patru benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște, în lungime de 44 de kilometri, cu o valoare a proiectului de aproximativ un miliard de lei. În plus, a fost semnat un contract de proiectare și execuție pentru modernizarea celor 58,8 kilometri ai DN71, care leagă Târgoviștea de Sinaia.

Modernizarea acestor peste 124 de kilometri de drumuri naționale care traversează județul Dâmbovița se ridică la aproximativ 535 de milioane de euro, având un impact economic major asupra întregii regiuni.

 

 

Ștefan Khalil