20.10.2023 00:14

Politica și administrația, scop comun: cât mai multe investiții în județ

Politica și administrația, scop comun: cât mai multe investiții în județ
Galerie foto

*„Sunt localități unde se simte nevoia unui primar și consiliu local majoritar social-democrat, iar cel mai bine acest lucru se vede comparând proiectele administrative ale PSD cu cele ale primarilor de altă apartenență politică”

 

Administrația și politica merg mână în mână în județul Dâmbovița, iar rezultatele se văd la tot pasul în teren prin numărul mare al obiectivelor de investiții care se află în diferite faze de execuție și care au drept scop îmbunătățirea calității vieții în toate unitățile administrativ  teritoriale.  Conducerea  CJD și PSD Dâmbovița a demonstrat încă o dată că cele două activități pot fi făcute la fel de bine, dar cu foarte multă muncă și determinare.

După o primă parte a zilei petrecută în nordul județului, pe șantierele din comunele și orașele conduse de primarii PSD, miercuri seara președintele CJD, Corneliu Ștefan s-a întâlnit și cu membrii organizațiilor locale din Morteni, Mătăsaru, Mogoșoaia, Vișina, Răscăeți, Uliești și Petrești.

„Discuțiile cu organizațiile PSD Dâmbovița din teritoriu au continuat. Investițiile și proiectele viitoare au fost principalul subiect, dar am discutat și despre alegerile de anul viitor. Sunt localități unde se simte nevoia unui primar și consiliu local majoritar social-democrat, iar cel mai bine acest lucru se vede comparând proiectele administrative ale PSD cu cele ale primarilor de altă apartenență politică. Tocmai de aceea, suntem convinși că, în 2024, vom câștiga alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Pentru noi vorbesc proiectele și investițiile din fiecare localitate în parte. Întotdeauna suntem alături de oameni!”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Violeta Stanciu