14.11.2023 00:17

Performanță deosebită pentru târgovișteanul Darius Andrei Butuligă

Performanță deosebită pentru târgovișteanul Darius Andrei Butuligă
Galerie foto

*Darius Andrei Butuligă s-a implicat în activitățile Centrului SmartyKids Târgoviște – Aritmetică Mentală

 

Darius Andrei Butuligă, în vârstă de doar 6 ani, a reușit să cucerească două premii importante la competiții internaționale de aritmetică mentală. Originar din Târgoviște și elev la Școala Gimnazială „Coresi” în clasa I, micuțul matematician s-a clasat pe locul al doilea la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală HORUS 2023 DUBAI, un eveniment de referință în acest domeniu, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Dar surprizele nu se opresc aici pentru Darius Andrei Butuligă, care a demonstrat că talentele sale matematice sunt de excepție. În luna iunie, tânărul a obținut premiul al treilea la Olimpiada Internațională SmartyKids în Aritmetică Mentală 2023, desigur, la categoria sa de vârstă.

Darius Andrei Butuligă s-a implicat în activitățile Centrului SmartyKids Târgoviște – Aritmetică Mentală, unde și-a dezvoltat abilitățile remarcabile în acest domeniu. Cu sprijinul profesorilor și efortul său personal, a reușit să strălucească în competițiile internaționale, aducând mândrie comunității din Târgoviște.

Tânărul talentat reprezintă o inspirație pentru tinerii din România, demonstrând că pasiunea și dedicarea pot duce la realizări semnificative, indiferent de vârstă.

 

 

Ștefan Khalil