14.03.2022 00:20

Parc Industrial la COS Târgoviște cu activele neproductive?

Parc Industrial la COS Târgoviște cu activele neproductive?
Galerie foto

*Ar putea să-și continuie activitatea, dacă vor ieși din insolvență, cu ceea ce rămâne. COS Târgoviște nu iese din insolvență, să ne înțelegem!”

 

Violeta Stanciu


 

Activele neproductive de la COS Târgoviște ar urma să facă obiectul unui viitor Parc Industrial?! Președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu, ne-a declarat că acesta ar fi planul celor de la COS Târgoviște, care rămân cu partea neproductivă, după vânzarea activelor productive către Grupul Beltrame, cu mențiunea că acest lucru va fi posibil numai dacă se reușește ieșirea din insolvență!

„Dânșii și-au propus să facă un parc industrial, din ce a rămas acolo, adică cei care vin să pornească o afacere să închirieze de la ei hale, să le dea ei drum de acces, calea ferată... care este pe partea lor... acolo. Ar putea să-și continuie activitatea, dacă vor ieși din insolvență, cu ceea ce rămâne. COS Târgoviște nu iese din insolvență, să ne înțelegem! Vânzarea în cadrul insolvenței înseamnă că o parte din combinat se eliberază de sarcini și se duce la un proprietar, în cazul de față Beltrame, iar restul activelor neproductive, nu știm care sunt acestea pentru că sunt multe și niciodată nu au fost transparenți cu noi la chestia asta, își vor continua procedura insolvenței care presupune ori să te duci pe programul de reorganizare și să-l realizazi, ori să intri în faliment și... Dumnezeu cu mila”, a declarat președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.