28.06.2024 00:19

Noi proiecte de investiții în cartierul Matei Basarab

Noi proiecte de investiții în cartierul Matei Basarab
Galerie foto

*Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că, în prezent, se află în faza de documentație o nouă investiție importantă pentru modernizarea străzilor din cartierul Matei Basarab

 

Executivul Primăriei Târgoviște a susținut o conferință de presă pentru a prezenta noile proiecte de investiții care vor fi demarate în cartierul Matei Basarab. La eveniment au participat primarul Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că, în prezent, se află în faza de documentație o nouă investiție importantă pentru modernizarea străzilor din acest cartier.

Mai avem în derulare în momentul de față, la documentație, încă o investiție importantă pentru ceea ce înseamnă străzile din acest cartier. În urmă cu 3-4 ani am reabilitat parcările din acest cartier. De asemenea, toate locurile de joacă au fost refăcute și mai avem puțin să finalizăm și întreaga tramă stradală”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Printre străzile vizate pentru reabilitare se numără Strada Mior Spirescu, Strada Oprescu Adrian și Strada Prof. Toma Georgescu. Finalizarea acestor lucrări va încheia practic modernizarea completă a infrastructurii stradale din cartierul Matei Basarab. De asemenea, primarul a subliniat importanța investițiilor realizate în infrastructura educațională.

În spatele nostru, Școala Matei Basarab, o investiție pe fonduri europene realizată de administrația publică locală târgovișteană, oferă condiții foarte bune elevilor din zonă și nu numai”, a adăugat Daniel Cristian Stan.

 


 

 

Ștefan Khalil